Slanted O’Neill póló

7490 Ft


O'Neill környezettudatos termékei


Ahogy a Slanted O’Neill póló neve is utal rá, a felső különlegességét a döntve elhelyezett felírat adja. Természetesen arról sem feledkezhetünk meg, hogy 100% -ban puha, és egészséges biopamutból készült!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut

Slanted O’Neill póló
Slanted O’Neill póló

Részletes leírás

A slanted O’Neill póló divatos hétköznapi viselet sportos férfiaknak.   Legfontosabb ismérvei :

Puha egészséges biopamut

A Slanted O'Neill póló elkészítéséhez organikus pamutot használt fel a gyártó. Így a póló nagyon puha tapintata mellett azt is biztosan tudhatjuk, hogy használatával környezetünket is támogattuk.

Nézz jól ki

A sötétkék alapanyagon remek választás a zöld-fehér kombinációjú minta.Az egyszerű O'Neill betűtípussal írt feliratot feldobja a ferde elhelyezés, és a "megcsavart" írásmód.

Egyensúlyban az élettel

A divatos és kényelmes Slanted O"Neill póló évszaktól és programtól függetlenül viselhető. Jól állhat rajtad a munkahelyeden, utazáskor, vagy csak otthoni lazítás alkalmával is.

Legyél igényes, és viseld magadon is ennek a jeleit. A Slanded biopamut póló félreérthetetlenül igazolni fogja, hogy szereted a minőséget a kényelmet és szem előtt tartod bolygónk jövőjét is. Lépj ki a sorból, emeld magasabbra a mércét.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
Az O’Neill által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Slanted O”Neill póló  “Slim fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Gyártó

Alapanyag

Szín:

Sötétkék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Slanted O'Neill póló elölről
Slanted O’Neill póló

7490 Ft

7490 Ft

Opciók választása