Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Summer Guitar férfi póló – Tentree

13995 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Engedd, hogy a Summer Guitar Férfi Póló dallamosan kifejezze stílusod és környezettudatos értékrended! Ha a „erdőújítás” szó ismerősen cseng a  füledben, akkor ez a póló minden bizonnyal a te megfelelő választásod lesz.

Ráadásul nem csak neked élmény a használata, hanem a Földnek is, mert a megvásárlásával 10 facsemete ültetéséhez járulsz hozzá!

Cikkszám: TCM2851 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Summer Guitar férfi póló leírása

A póló belső felszínén a nyaknál középen a „Cradle to Cradle Certified™” logó azt jelzi, hogy a termék tervezése és gyártása során a környezetvédelem szigorú elveit követték. Már csak ezért is remek választás lesz ez a felső.

Biopamut termesztése

Fair trade organic cotton

A Summer Guitar Férfi Póló 100%-ban biopamutból készült, mely nemcsak a bőröd számára kíméletes, de a környezetvédelmet is előtérbe helyezi. A fairtrade minősítésű organikus pamut nem csak a kiváló minőséget garantálja, hanem a fenntarthatóságot is. Támogatja a munkásokat és elősegíti a környezettudatos mezőgazdasági gyakorlatokat.

nezz_ki_jol

Megjelenés

A Summer Guitar Férfi Póló kivételes grafikával rendelkezik, amely a szívünkhöz közel álló erdőtelepítés témáját hordozza. A gitárra emlékeztető mintát adó tóparti liget képe, egy elbújt sátorral, a semmivel sem pótolható környezetünket "helyezi a szívünkre". A mintát környezetbarát C2C festékekkel nyomtatták, ami elősegíti a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot.

A póló 2 irányú közepes rugalmasságú kötött anyagból készült, ami tökéletes kényelmet és mozgásszabadságot biztosít mindennapi viselet során.

A Summer Guitar férfi pólóval nem csak a megjelenésed lesz kifinomult és egyedi, de a környezetvédelem iránti elkötelezettségedet is kifejezheted. Válaszd az ökológiai tudatosságot és a stílust a Tentree Summer Guitar Férfi Pólóval, és légy részese a fenntartható divat és a környezetvédelem hatalmas kórusának!

Ezzel a pólóval egyszerűen nem lehet mellé nyúlni. Már csak azért sem, mert a megvásárlása után, otthonról, 10 fa ültetéséhez is hozzájárulhatsz!

A póló “Regular fit” szabású.

Miért válaszd a TenTree-t?

Nem kell óriás, harcos környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy valami maradandót tegyél a Földünkért! Olyan apróságok, mint a környezetbarát fém palack használata, vagy a biciklizés a munkahelyre, vagy épp a „10 fát ültető póló” vásárlása már rengeteget változtatnak a bolygó helyzetén. Különösen, ha a sok kis dolgot millióan teszik meg egyszerre…

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Fehér, oliva zöld

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security