Surfer felső

18590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Surfer felső amint a neve is sugalja elsősorban a szörfösöket célozza meg.  A Picture Lycra nevű termékvonalának első darabja. Fantasztikusan rugalmas, kényelmes viselet.

Szerezd meg, és uraljátok a partot!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Surfer felső
Surfer felső

Részletes leírás

A Surfer felső a picture új termékvonalának, a Lycrának az első darabja. Ahogyan az elnevezése mutatja a Surfer felső a szörfösök szívét kívánja megdobogtatni.

Ez a szuper felső 86%-ban újrahasznosított poliészterből készül, a maradék 14 %-ban Elasztánt tartalmaz. Ennek köszönhetően fantasztikusan rugalmas. Szinte második bőrként viselkedik.
Használata véd az égető napsugaraktól, és nem utolsó sorban nagyon gyorsan szárad.
A fekete alapszínen a sárga logó és felírat nagyon mutatós, könnyű észrevenni. Kiegészítve egy hasonló sárga fekete színkombinációjú Redwood boardshorttal  nagyon mutatós párost alkotnak.
Legyél feltűnő, és környzetbarát, már az idén nyáron!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Surfer felső “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L

Felhasznált anyagok:

86% újrahasznosított poliészter;
14% Elasztán

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,84 kg. Ez 0,99 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 65%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Picture Organic Clothing - Surfer felső - lycra komoly
Surfer felső

18590 Ft

18590 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security