Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Track sínadrág – Picture

68190 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Track sínadrág rövid leírás

Rendkívül vízálló, jól szellőző, modern formavilágú sínadrág csak Neked!  Az apró kiegészítőkből jól látható, hogy a Picture alapítói és tervezői nem csak messziről láttak havat, hanem rendszeresen síelnek, bordoznak. Mindazt, ami problémát okozott nekik, megoldják saját tervezésű ruháikkal.

Ettől, és a környezetbarát szemlélettől ennyire különlegesek a Picture termékek. További információkért görgess le.

Cikkszám: MPT047 Kategóriák: , Címkék: , ,

Alapanyagok

64%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

36%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Track Sínadrág részletes leírása

A sí és snowboard nadrágok sokszor nem kapnak akkora figyelmet, mint a kabátok, pedig legalább olyan fontos, ha nem fontosabb eleme egy jó szettnek, mint a kabát. Gondoljunk csak bele, egy gyönyörű, szűzhavas napon milyen mély hóban kell biztosítani a vízhatlanságot. Az olvadó hó esetében pedig még nagyobb a kihívás.

Ezért is kiemelten fontos, hogy a kiválasztott kabát mellé megfelelő technikai jellemzőkel rendelkező nadrágot válasszunk. A Track sínadrág egy ilyen darab férfiaknak. Az R-PET membrán 20K/15K paraméterei magáért beszélnek, a vízhatlan bevonat pedig csak még biztosabbá teszi a védelmet. A technikai megoldások mellett a másik nagyon fontos szempont a design, amiben szintén kiemelkedőek a Picture Organic Cloting tervezői.

A Piros nadrágon nagyon jól mutatnak a fekete háromszöges minták, és még a vízálló cipzárok is egészen különlegesek. A Picture nadrágok egyik legjobb funkciója az úgynevezett I-Fit rendszer is megtalálható a Track sínadrágban. Ennek a segítségével a sarokrész a zseben keresztül megemelhető, hogy a parkolóban se taposd le a nadrág sarkát, és ne legyen az első nap után tiszta sár. Egy másik nagyon hasznos megoldás belső oldalon megerősített anyag, ahol a bakancsok összeérnek. Itt tud a leghamarabb sérülni a nadrág, így jól jön a plusz védelem.

A Track sínadrág  “Medium fit” szabású.

További technikai részletek

A Track sínadrág R-PET membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként.
Ezek a számok technikai ruhák között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A sínadrág varrásai mindenhol meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
5/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

15K

Légzőképesség

Méret:

S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Piros

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,93 kg. Ez 4,92 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security