Trade póló

9390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Trade biopamut póló sok Picture Organic Clothing termékhez hasonlóan a természetközeli mintával jelzi, hogy viselője tett a környezetért, hiszen a póló alapanyaga 100% organikus pamut. A nagyon találó “Ride for Future” szlogen sem hiányozhat róla.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Trade póló teljes mértékben GOTS által tanúsított biopamutból készül. A mintához víz alapú festékek használatával. Ennél természet-barátabb már nem igazán lehetne.
A pamut könnyű és puha, ezért kényelmes viselet. Laza szabása és az alapanyag miatt kiss kellően szellős. A fehér alapszín pedig anyagában halványan csíkos, ezért az egyszerű színek ellenére is izgalmas a design.
A mintája egy erdei ösvényt ábrázol, amire egy szarvasfej lett rajzolva. Tökéletes választás a természet kedvelőinek!
Nem hiányozhat a “Ride for future”, és hogy mindenki tudja mit viselsz – az “Organic Clothing” felírat sem.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Trade póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Trade póló
Trade póló

9390 Ft

9390 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security