Vector 22 boardshort – Picture

13644 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A Vektor 22 férfi boardshort újrahasznosított poliészter felhasználásával készül, ami újdonságnak számít ezen a területen. A mintájának és színösszeállításának köszönhetően garantáltan észre fognak benne venni a strandon, és vízi sportok űzéséhez is kiváló. Életem első wakebordozása során nagyon jó szolgálatot tett.

Ezt a Picture Organic Clothing terméket (is) örömmel fogod viselni.


Törlés

Leírás

Alapanyagok

45%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

55%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing fő profilja a márka indulásakor még a téli ruházat volt, azonban hamar rájöttek, hogy aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel stb. Számukra alkották meg 2010-ben az első újrahasznosított poliészterből készült boardshort kollekciót. Az azóta eltelt néhány év alatt az ötlet sikeres lett, és évről évre egyre több boardshortból válogathatunk.

A Vector 22 boardshort erős anyagból, vidám színekkel készül. A kék és a narancssárga szín nagyon jól működik együtt ezen a nadrágon. Ezen kívül a tervezők sok kis meglepetéssel tették még egyedibbé a boardshortot. Ilyen például a feliratos fűző és a hátsó minta is.
Garantáltan a tiéd a legkülönlegesebb és legkörnyezetbarátabb boardshortod a parton, ha ezt választod!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Vector 22 boardshort “Medium fit”szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

28, 30, 32, 34, 36

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,74 kg. Ez 0,33 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 69%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…