2L Sync férfi sínadrág – O’Neill

62990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei


Szinte mindenhez illő fekete színű nadrág, környezetbarát megoldásokkal. Az 54%-ban újrahasznosított poliészter alapanyagból egy rendkívül rugalmas, 4 irányba rugalmas nadrág készülhetett. Csúcskategóriás 20K / 20K biztosítja, hogy a csúszás mindig élmény legyen

További információkért görgess lentebb!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított poliészter

Etikus

2L Sync férfi sínadrág – O’Neill
2L Sync férfi sínadrág – O’Neill

Részletes leírás

A 2L Sync férfi sínadrág az egyszerűen elegáns csúcstechnológia megtestesítője, hogy viselője a lehető legtöbbet hozhassa ki magából a lejtőkön.  Legfontosabb ismérvei :

O'Neill hyperdry

20K-s vízállóság, és 20K-s lélegzőképesség az O'Neill hyperdry technológiával öltözve. Mindez együtt biztosíték arra, hogy minden percét élvezd annak az időnek, amit a hegyen töltesz

4 Way stretch

A különlegesen kellemes tapintatú alapanyag az egyedi szövési technikának köszönhetően 4 irányban rugalmas. Kényelmes használhatóságot, és a mozgás teljes szabadságát biztosítva használójának.

RECCO jelző rendszer

Soha ne legyen rá szükségünk! De ha baj történik, a beépített Recco keresési rendszernek köszönhetően jelentősen növelhető az esély arra, hogy időben megtalálnak.

Egyszerűségében van a különlegessége a 2L Sync férfi sínadrágnak. Az egyszerű fekete színnek köszönhetően szinte minden kabáttal jól mutat. Az anyaghasználata egyenesen a profizmus csúcsait súrolja. Gyakorlott síelőnek vagy snowboardosnak remek választás lesz hosszú időre.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
Az O’Neill által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A 2L Sync férfi sínadrág Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A 2L Sync férfi sínadrág R-PET membránja 20k/20k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a sínadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 20000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként.
Ennek köszönhetően intenzív terhelés, vagy havazás  mellett is száraz maradsz benne egész nap.
A combrészen a külső oldalon cipzárral nyitható szellőző nyílások segítenek rajtad ha túlságosan meleg volna. A derékrészen 2 tépőzár segítségével pontosabban illesztheted magadra a nadrágot. ( Ebéd után tudsz rajta bővíteni 🙂 )
A bal comb elülső felszínén lévő zsebet egy fényvisszaverő “keret” díszíti.
A nadrág egy puha, meleg bélést kapott, ami még komfortosabbá teszi a viselését.

Extrém helyzetek különleges felszerelést igényelnek. Győzd le az elemeket, és élvezd a kihívást minden körülmény között! A 2L Sync férfi sínadrágban ezt gond nélkül megteheted. És megvásárlásával az O’Neillel együtt támogathatod a POW (Protect Our Winters ) mozalmat!

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Alapanyag

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…