Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Basement női póló

9590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Mint minden nagy gyártónak, a Picturenek is megvan a logózott, letisztult, sportos pólója.

Az idei kollekcióban egy jól működő lila-szürke párossal újítottuk meg a kínálatunkat. A Basement női póló nem a legfeltűnőbb darabunk, de egy dolgot biztosan kifejez, a Picture családhoz tartozást, és azokat az értékeket, amiket a márka és Te is képviselsz!

Cikkszám: WTS132 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Basement női póló részletes leírás

A Picture Organic Clothing basic pólója. Minden rajta van, ami fontos, letisztult. Semmi mellébeszélés csak a lényeg. Ezt adja a basement póló a férfi és a női vonalon egyaránt. A logó elmondja mindazt, amit a márka képvisel, és amit Te képviselsz, amikor ezeket a ruhákat hordod. A természet szeretetét, a havas hegycsúcsok iránti vonzalmat, a kirándulásokat az erdőben, a tiszta levegőn. Felhívja a figyelmet arra, hogy mindannyiunknak kimondatlan kötelessége, hogy ezeket megvédjük, és hamisítatlan szépségében tovább élvezzük.

Az organikus pamutból készül felső már a gyártás első lépésétől kezdve óvja a környezetet, és az embereket, akik megalkotják és elkészítik ezeket a csodás ruhadarabokat. A gyártás, a szállítás során a Picture Organic Clothing figyelembe veszi azokat a káros tényezőket, amelyek a hagyományos ruhagyártás során sújtják a bolygót és az embereket, köztük a munkásokat. Ezen felül biztosítja, hogy, amikor neked már nincs szükséged rá, akkor is jó kezekben maradjon, hiszen visszaveszik a megunt ruhákat és újrahasznosítják a következő kollekcióhoz.

Ha fontos számodra a bolygó és a benne élő emberek, a fenntartható fejlődés, és szeretnél valami egyszerűt, sportosat viselni, akkor számodra a legjobb választás a Basement női póló!

A Basement női póló “Fashion fit” szabású.

Szín:

Szürke

Méret:

XS, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security