Peggy ruha

21000 Ft

Rövid leírás


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Ez a ruha kitűnő választás lehet, annak, aki egy kicsit elegánsabb viseletre vágyik, mégis fontos számára a minőség, az egyedi tervezés, és a környezet védelme. Annak ellenére, hogy a Picture név alapvetően nem ezzel a stílussal van jelen a köztudatban, mindenképpen üde színfoltja a kollekciónak.

És egyedülállóan környezetbarát!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
 Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Peggy ruha rendkívül sokoldalú. A kerek gallérok, és a ruha szabása elegánssá teszik, míg a nyitott hát megadja neki a kellő vagányságot, stílust és játékosságot. Amit a Picture-től már megszokhattunk. Különböző kiegészítőkkel variálhatjuk, hogy éppen milyen stílust szeretnénk vele képviselni, minden csak tőlünk függ.
A messziről egyszínű sötétkék ruha közelről mutatja meg egy másik különlegességét: Anyagában hímzett mintáját.

A Peggy ruha a Picture Organic Clothing értékeinek megfelelően biopamutból készül, és mindenképpen meg kell említeni hogy egy hasonló ruhához képest a széndioxid lábnyomát 64%-al sikerült csökkenteni. Ez a szám még Picture viszonylatban is egyedülálló.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Peggy ruha “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,65 kg. Ez 1,16 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 36%-a.

Szabás:

Fashion fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

Picture Organic - Peggy ruha előről
Peggy ruha

21000 Ft

21000 Ft

Opciók választása