Basement Plush női pulóver

30990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Egy kis melegségre, gyengédségre kényeztetésre mindenki vágyik. Lepd meg kedvesed, vagy önmagad egy Basement Plush női pulóverrel, és élvezd a következményeket. Egyediség, kényeztetés, minőség… Kell ennél több?  Ja és persze közben a környezetet is védi!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
biopamut Biopamut
0%
újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

Basement Plush női pulóver leírása

A síszünet általában nem csak a lecsúszásokból áll. Az esti séták, a közösségi programok, a bevásárlás szintén elmaradhatatlan részei egy emlékezetes kirándulásnak.  A hideg téli estéken jó szolgálatot tesz gazdájának a Basement plush női pulóver.  Egyszerű de feltűnő formavilága mellett a puha, kellemes tapintású alapanyag érdemel említést. Bélése melengeti a szívet, lelket. A bélés ott melegít a legjobban ahol a legjobban fázunk: a mellkas körül. Az újakban nincs extra plüss mélés . Díszítésként teljesen egyedi fagombokat álmodtak hozzá tervezői.

A leghidegebb napokra is megfelelő pulóver nem csak kényelmes és meleg, de környezetbarát is! “Organic Exchange” tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamutból készült!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement plush női pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

XS, S, M

Felhasznált anyagok:

70% "Organic Exchange" által tanúsított organikus pamut, 30 % poliészter.

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,62 kg. Ez 1,34 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 66%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…