Cocoon női nadrág

21690 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Puha, kényelmes akár edzésre, akár az utcára szeretnéd hordani! A Cocoon nadrág kívül-belül puha és kitűnően szellőzik, hiszen organikus pamutból készül! Két első zsebbel és a szűkített bokarésszel Te is biztosan imádni fogod!

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
GOTS által tanúsított organikus pamut
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Cocoon női nadrág
Cocoon női nadrág

Részletes leírás

A kollekciónk egyik új eleme a Cocoon nadrág, ami két színben is érkezett webáruházunkba. Organikus pamutból készült, hihetetlenül puha, rugalmas, jól szellőző és kényelmes viselet. Ebben edzhetsz vagy akár a szabadba vagy otthonra is hordhatod! Utazáshoz is kitűnő, hiszen nagyon kényelmes és a két első zsebében el tudsz rejteni pár szükséges apróságot.

A nadrág anyaga 70%-ban GOTS tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamut, a színezése pedig víz alapú festékkel történt, így biztos lehetsz benne, hogy a viselésével véded a környezetet, támogatod az etikus ruházkodást miközben divatosan nézel ki!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Cocoon női nadrág “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Rózsaszín, Szürke

Méret:

XS, S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Fashion fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…