Basica női pulóver

25990 Ft

Rövid leírás

Tanulás, munka, szabadidő, sportolás, buli? Teljesen mindegy!  A Basica női pulóver mindenhol jól érzi magát veled együtt. Sportosan elegáns szabás, fantasztikusan puha, kellemes tapintatú anyag. És még egy különlegesség: a limitált készlet miatt, szinte nulla a valószínűsége, hogy szembe jön veled a pulóvered :-).

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Organikus pamut

70%

Újrahasznosított poliészter

30%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Basica női pulóver
Basica női pulóver

Részletes leírás

Saját tapasztalatom alapján állíthatom, hogy síelni jó.  Két síelés közt lévő szürke hétköznapoknak kellemes színfoltja lehet a Basica női pulóver. Fantasztikusan puha tapintatú, sportos, mégis különleges szabású pulóver a munkás hétköznapokon is kiváló viselet.  A kapucnis női pulóver egy sportos hölgy ruhatárának kiemelkedő darabja lehet.  Kényelmes viselet iskolában, egyetemen, munkahelyen, de az esti bulin is jó szolgálatot tesz. A nagyméretű logó egyértelműen jelzi a “szakértőknek”, hogy tulajdonosa környezet tudatos ember. Díszítésként teljesen egyedi fa gombokat álmodtak hozzá tervezői.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basica női pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

S, M

Felhasznált anyagok:

70% "Organic Exchange" által tanúsított organikus pamut, 30 % poliészter.

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,62 kg. Ez 1,34 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 66%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…