Basica női pulóver

16894 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Tanulás, munka, szabadidő, sportolás, buli? Teljesen mindegy!  A Basica női pulóver mindenhol jól érzi magát veled együtt. Sportosan elegáns szabás, fantasztikusan puha, kellemes tapintatú anyag. És még egy különlegesség: a limitált készlet miatt, szinte nulla a valószínűsége, hogy szembe jön veled a pulóvered :-).

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
biopamut Biopamut
0%
újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

Részletes leírás

Saját tapasztalatom alapján állíthatom, hogy síelni jó.  Két síelés közt lévő szürke hétköznapoknak kellemes színfoltja lehet a Basica női pulóver. Fantasztikusan puha tapintatú, sportos, mégis különleges szabású pulóver a munkás hétköznapokon is kiváló viselet.  A kapucnis női pulóver egy sportos hölgy ruhatárának kiemelkedő darabja lehet.  Kényelmes viselet iskolában, egyetemen, munkahelyen, de az esti bulin is jó szolgálatot tesz. A nagyméretű logó egyértelműen jelzi a “szakértőknek”, hogy tulajdonosa környezet tudatos ember. Díszítésként teljesen egyedi fa gombokat álmodtak hozzá tervezői.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basica női pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

S, M

Felhasznált anyagok:

70% "Organic Exchange" által tanúsított organikus pamut, 30 % poliészter.

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,62 kg. Ez 1,34 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 66%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

Basica női pulóver sötétkék
Basica női pulóver

16894 Ft

16894 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security