Bigger póló

11390 Ft

Rövid leírás

A Bigger póló a technikai paramétereivel tűnik ki a pólók sokaságából. Ha rendszeresen sportolsz, vagy csak szeretsz jól kinézni, akkor a te szekrényedben is kiemelt helyet fog elfoglalni. A sötét szürke alapszínen kifejezetten jól mutat az apró haránt csíkozás.

A különleges design mellett a megszokott minőség, és környezetbarát anyaghasználat változatlan. A Bigger póló 65%-ban újrahasznosított poliészterből készül.

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

65%

Pamut

35%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Bigger póló
Bigger póló

Részletes leírás

A Bigger póló szolid kinézete mögött komoly technikai paraméterek húzódnak meg!

A póló 65%-ban újrahasznosított poliészterből és 35%-ban pamutból készül. A DryFit technológiának köszönhetően mindig szárazon maradsz benne. Intenzív mozgás közben is elvezeti a verejtéket és jól szellőzik.  Használata sportolás, edzés  közben kifejezetten ajánlott, de utcai használatra is tökéletes.

Szín és formavilága a maga letisztult egyszerű vonalaival nagyon kellemessé teszi a látványt. A póló finom, puha anyaga a viselés komfortját emeli.

Válaszd te is a környezetbarát Bigger pólót. Tűnj ki a tömegből, és vállalj felelősséget a jövőnkért!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Bigger póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

65% újrahasznosított poliészter
35% pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…