Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Biopamut kötött fejpánt – Tentree

8490 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Tentree női fejpánt 100% biopamutból a hűvös napokra. Melegen tartja a füledet és még környezetbarát is. Ráadásul 10 facsemetét is ültetsz a megvásárlásával.

Válaszd valamelyik divatos színben magadnak, párodnak, vagy annak a szerencsésnek, akit ezzel a meglepetéssel ajándékozol meg.

Cikkszám: TAU2739 Kategóriák: , , Címkék: ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Biopamut

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Biopamut kötött fejpánt részletes leírása

Rendszeresen fázik a füled, de nem szereted a sapkákat? Vagy csak a hajadat nem akarod vele elrontani? Akkor Neked jó szívvel ajánljuk a Tentree kötött fejpántját, ami fekete sötétszürke tört fehér és burgundi színben is elérhető.

Nincs vele benne semmi túlbonyolítva, de mégis sokoldalúan használható ez a puha fejpánt. Hordhatod a csavarással elöl, vagy hátul is, ahogy éppen jobban illik az aktuális szettedhez. Az egyetlen apró extra design elem egy kis parafa címke a Tentree logóval, ami jelzi, hogy nem egy egyszerű fejpántról van szó:

pamut

100 % biopamut

A kötött fejpánt alapanyaga teljes egészében organikus pamut, ami egy fenntartható és környezetbarát alapanyag. Előállítása során nem csak a természet védelme van szem előtt, hanem a terméken dolgozó munkások etikus munkakörülményei is.

10 fát ültetsz vele

A Tentree márka alapfilozófiájának megfelelően minden eladott termék után, így a biopamut kötött fejpánt után is 10 facsemetét ültetnek.

Ha egy kényelmes, meleg és fenntartható fejpántot keresel, akkor a Tentree fülpántot neked ajánljuk. Egy fenntartható, praktikus ajándéknak is tökéletes, biztosan örülni fog neki az új tulajdonosa, és még a méretet se tudod elrontani.

Szín:

Fekete, Burgundi, Szürke, Tört fehér

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security