Campstore póló

6494 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A nyári táborozás. Vagyunk néhányan, akiknek szép emlék. Másoknak izgalmas jelen. De nincs ember, akinek ne fűződne hozzá valamilyen élmény.

Ha már az élménynél tartunk: a Campstore póló is az.  Puha organikus pamut póló, hangulatos sátortáborral a mellkasán.

Élményre vágysz? Szerezz egyet te is magadnak!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Neked mi jut eszedbe a táborozásról?  Csónakázás a tavon? Szalonnasütés a tűznél? Hullám csobogása a tengerparton? Vagy a sok szúnyog? 🙂

Más emléket jelent neked, a barátaidnak, és nekem is. De ha erre a pólóra nézel, biztosan nem hagy hidegen. A lemenő nap sziluettjében megjelenő sátor , és a hátteret adó domborzati térkép minta mindenkinek a “nagy” kalandot eleveníti fel.

A zord körülmények között is puha, szinte otthoni érzésre számíthatsz ebben a pólóban. Az organikus pamut alapanyag és a Campstore póló színét biztosító víz alapú festék  segít neked megőrizni azt amit annyira szeretsz te is: a semmivel sem pótolható természeti szépségeinket!

Tetszik az érzés? Rendeld meg még ma!

 
 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Campstore póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék

Méret:

S, M, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…