Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Chunky bojtos sapka – O’Neill

9990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

A Chunkie bojtos sapka egy szerethető és divatos darabja lesz a téli ruhatáradnak. A kötött külső rész mellett hihetetlenül puha belső bélés óvja füleidet, így a sapi a legnagyobb hidegben is hű társad lesz.

A design és a kényelem mellett azonban ne feledkezzünk meg az értékes tartalomról sem. A Chunkie téli sapka kézzel kötött külső rétege 40% újrahasznosított poliészterből készül, így felelősségteljes választás is egyben.

Cikkszám: 1P9106 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

60%

Akril Akril

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

O'Neill Blue

O'Neill Blue

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Chunkie bojtos sapka leírása:

A Chunkie bojtos téli sapka divatos és felelősségteljes választás télre. Vajszínű és fekete színben is választhatod, a méretes bojtjával biztosan a kedvenced lesz. Ráadásul a sapkához egy második, eltérő színű, de a sapka alapszínéhez jól illő bojtot is kapsz. Egy gomb segítségével tudod a bojtot a sapkához rögzíteni. Ez némi veszélyt is hordoz magában: Ha rosszul rögzíted, elhagyod a bojtodat!

A sapin ízlésesen elhelyezett fém címkén jól látható az O’Neill logó, ami nagyon jól megy az egész sapkához. A sapka visszahajtott peremének meglelően a belső oldalon puha, kiegészítő bélés van, ami nagy hidegben is melegen tartja füleidet.

Tudjuk, hogy nőknél a sapkák viselése sokszor kompromisszumot jelent, mert jobban zsírosodik tőle a hajad, meg össze is borzolja, de a Chunkie bojtos sapka annyira jól áll, hogy ennyit egyértelműen megér. Arról nem is beszélve, hogy néha elkerülhetetlen, hogy sapkát hordj. Például síeléskor, ha nem szereted a sisakot, vagy ha csak megpihentek egy hütténél, és leveszed a bukót.

A design mellett fontos megemlíteni az O’Neill elkötelezettségét a környezet felé, ami ezen a téli sapkán is megjelenik. A sapi 40%-ban újrahasznosított poliészterből készült. Ezzel természetesen belekerült az O’Neill Blue csapatba! A puha belső akrilból van, így a felelősségteljes megoldások, és a puhaság nem zárják ki egymást, hanem együtt alkotják ezt a szeretni való sapkát.

Méretezés

A Chunkie bojtos sapka csak egy méretben készül, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

Szín:

Fekete, Fehér, Rózsaszín, Zöld

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security