Club póló

6104 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Club biopamut póló nem csak anyagában környezetbarát, hanem mintáival és felirataival ezt a világnak is megmutatja. Két igazán eltalált színösszeállítás közül választva te is büszkén viselheted a “Ride For Future” szlogent.
Az organikus pamutnak és a víz alapú tintának köszönhetően nem csak szavakkal, hanem tettekkel is gondolhatsz a jövőnkre, és mindezt stílusosan. A lehető legjobb kombináció!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing Club pólójához hasonló design-t már korábban is láthattunk, hiszen meglehetősen elterjedt ez a vonal, hogy különböző betűtípusokkal írnak több sort a póló elejére. A Picture azonban ezen túllépve a színek mesteri használata mellett mintákkal, logókkal egészítette ki a már ismert látványt, így sikerült újat alkotnia.

A pólón a “The Picture Organic Company” illetve a “Ride For Future” felirat jeleneik meg, de a másodikat akár szlogennek is nevezhetjük, hiszen nagyon jól összefoglalja a márka értékrendjét.

A “Ride For Future”  azt fejezi ki, hogy mindenki űzze kedvenc sportját, legyen az síelés, snowboard, wakeboard, gördeszka vagy akármi más, de közben gondoljon a környezetére és védje azt, hiszen ez a helyszíne a kedvenc tevékenységének.

A Club póló a képeken látható két színben érkezett, de siessetek, mert már csak néhány darab van!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Club póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék, Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Férfi Club póló sötétkék színben
Club póló

6104 Ft

6104 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security