College férfi síkabát – Picture

49690 Ft

Rövid leírás


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Az idei Picture Organic síkabátok közül College dzseki a legszínesebb, legvidámabb. Mind a két színkombináció garantálja, hogy a sípályán is távolról felismerhető legyél. A kabát viszonylag meleg, 7/10-es a hő indexe, de még is jól szellőzik a 10K/10K DryPlay rétegnek köszönhetően. Alapanyagában közel 50% az újrahasznosított poliészter, ezért nem csak szép, de környezetbarát is.

A Picture Organic Clothing Collage síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült!

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A College síkabát tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kitűnni a szürke embertömegből, és egy kis színt vinni a hétköznapokba. Egy sötétebb (sötétkék-narancssárga) és egy világosabb (Világoskék-citromsárga) színkombináció közül választhatsz, hogy megtaláld a hozzád legjobban illőt. A kabát a Picture Organic-tól megszokott módon rengeteg meglepetést, okos megoldást tartogat. Az egyik kedvencünk a belsőzsebbe elhelyezett telefontok, ami vízálló védelmet nyújt mobilodnak, miközben az érintőképernyő használható, hiszen az a tokon keresztül is érzékel. A tok a kabáthoz van erősítve, így attól sem kell tartanod, hogy kiejted a felvonóból. Hasonlóan ötletes a kabáthoz tartozó szemüvegtörlő, amit szintén nem tudsz elhagyni. Ha látni is szeretnéd ezeket az ötletes megoldásokat, nézd meg a lenti videót!

A kabát az újítások mellett természetesen hozza a “kötelezőt”. 46%-ban újrahasznosított poliészterből készül, és a vízhatlanná tevő bevonat is környezetbarát (C6 DWR). A vízállóságról és a jó szellőzésről a DryPlay 10K/10K réteg gondoskodik. Az alapanyag szellőzése mellett cipzáros szellőzőnyílások is vannak a kabáton, hogy a melegebb síelős napokon is kellemes legyen a viselése. Hófogó található az újakban és a deréknál is, hogy ha esetleg elesnél, akkor se a nyakadból-hátad közepéről kelljen kirázni a havat.

A College kabát a síkabátok alapvetően elvárható tudása mellé, olyan extra szolgáltatásokat nyújt, mint a telefontok, vagy a környezetbarát anyaghasználat. A vidám designnal kiegészülve emelkedik ki a kabátok szürke tömegéből. Ha megtetszett rendeld meg még ma!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Colege férfi síkabát “Freestyle fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A College férfi síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok biztosítják, hogy mindig száraz maradj. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%
0K
Vízállóság Vízállóság
0K
Légzőképesség Légzőképesség

További információk

Szín:

Kék – citromsárga, Sötétkék-narancssárga

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

44% újrahasznosított poliészter, 56% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Freestyle fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…