Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

College sínadrág – Picture

67990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Egy jó sínadrág legalább olyan fontos része egy tökéletes szettnek, mint a kabát, ha nem fontosabb. A College sínadrág pedig egy kifejezetten jól sikerült darab. Az egyszínű alapot a csíkos nadrágtartó és a szintén csíkos zsebek teszik izgalmassá. A világos és sötétkék szín pedig tökéletesen illik a megfelelő College síkabáthoz. A design azonban nem minden, sőt!

A meleg, vízhatlan és részben újrahasznosított alapanyag mellett a sok apró részlet teszi ezt a nadrágot a síelők és boardosok kedvencévé. A részletekért görgess lejjebb!

Cikkszám: MPT029 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Alapanyagok

44%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

56%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Kevés kellemetlenebb dolog van egy gyönyörű szűzhavas napon, mint egy átázott, hideg nadrág. A Picture Organic Clothing azonban gondoskodott róla, hogy ha a College sínadrágot választod, akkor ez ne történhessen meg veled. A tervezésnél ezért a környezetbarát anyaghasználat mellett nagy hangsúlyt kapott a védelem is.

A DryPlay 10K/10K rétegnek köszönhetően vízálló és jól szellőzik. A technikai ruházatok esetén sűrűn előfordul, hogy a vízhatlanná tevő bevonat mérgező/környezetszennyező összetevőket tartalmaz, de nem a Picture esetén! A College sínadrág vízhatlan bevonata is környezetbarát.

Hiába alkalmazzák azonban a legjobb alapanyagokat, a nedvesség legkönnyebben a varrás mentén juthat át, ezért a nadrág varrási extra védelmet kaptak, amelyek ragasztással kerültek megerősítésre.

Amint már említettük a nadrág tele van ötletes kiegészítő funkciókkal, ilyen például az I-fit, ami azt jelenti, hogy a zsebben lévő zsinórt meghúzva a nadrág sarokrésze felhúzódik, hogy a pályát elhagyva a parkolóban se sározd össze az első nap végén. A lenti videóban megnézheted, hogy hogyan is működik. Szintén hasznos lehet még a kivehető szivacs térdvédő és a szellőztető cipzárak is.

A nadrág fel van szerelve hófogóval, így síelőknek és snowboardosoknak is tökéletes választás. A nadrágtartó pedig divatos kiegészítőként (leengedve), vagy hasznos rögzítőként (felvéve) teheti szebbé az életet. De ha esetleg nem tetszik, le is szerelheted. Mert minden úgy van kialakítva, hogy te csak élvezd a téli sportokat!

A College férfi sínadrág  “Freestyle fit” szabású.

További technikai részletek

A College technikai nadrág DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a sínadrág 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok garantálják, hogy mindig szárad maradj. Az erős membrán mellett a nadrág anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A sínadrág varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. A nadrág száraiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Méret:

S, M, L, XL

Szín:

Sötétkék, Világoskék

Felhasznált anyagok:

44% újrahasznosított poliészter, 56% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 3,56 kg. Ez 1,45 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 71%-a.

Szabás:

Freestyle

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security