Copacabana női póló

18590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Szellős, szexis és szuper kényelmes! A Copacabana szőtt anyagának köszönhetően egy különleges darabja az idei kollekciónknak. Ebben biztosan senkinek nem lesz túl melege a nyári hőségben!

És nem csak jól néz ki, de környezetbarát is, hiszen 70%-ban organikus pamutból készült.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Copacabana női póló
Copacabana női póló

Részletes leírás

A Copacabana női póló különleges anyagának köszönhetően egy igazi nyári viselet! A felső szőtt, szellős, 70%-ban organikus pamutból készült, kifejezetten kényelmes és divatos darab. A vízparton, egy buliban vagy akár az utcán is hordhatod attól függően, hogy éppen mihez van kedved!

Mint minden Picture termék ez is környezetbarát, organikus anyagból készül, víz alapú festék felhasználásával, így nem csak divatos, de felelősségteljes választás is.

Légy stílusos és tegyél minden nap a környezetért, amikor a Picture ruháit hordod!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Copacabana női póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

70% GOTS által tanúsított organikus pamut, 30% polészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Copacabana női póló - Újrahasznosított pamut - Picture Organic Clothing
Copacabana női póló

18590 Ft

18590 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security