Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Hawaii III női boardshort – Picture

18590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Rugalmas, színes, könnyen szárad és kiváló mindenféle vízi-sporthoz!  Az új Picture Organic Clothing Hawaii III női boardshort az előzőekhez hasonlóan nagyon kényelmes viselet akár az utcára akár vízi-sportoláshoz. Mostantól viszont a megkötőn elhelyezett kis gumi csíkok miatt biztosan nem fog kikötődni akárhogy is viseljük!

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!

Cikkszám: WBS010 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

50%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Hawaii III női boardshort részletes leírás

Az új Hawaii III női boardshort hozza az eddig megszokott kényelmet, rugalmasságot és stílust! Akár utcára, akár sportoláshoz viseljük nem foghatunk mellé! A nyárias, élénk színei mellett pedig nem lehet csak úgy elmenni. Mostantól pedig az is biztos, hogy nem fog lecsúszni a derekunkról, hiszen a megkötője gumicsíkozást kapott, ami így még vizes körülmények között is jól megtapad, és a helyén marad.
Mint minden Picture termék ez  is újrahasznosított, természetbarát anyagból készült.

Légy stílusos és tegyél minden nap a környezetért, amikor a Picture ruháit hordod!

A természet és az aktív sportok szeretete nemtől, kortól független! A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereit követően 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel.

A siker nem maradt el. De a fiúk nem hagyták annyiban. Szeretett feleségeik, barátnőik számára is elkészítették “zöld” felszerelésüket.

Az idei Picture Organic női boardshortok is 50%-ban újrahasznosított poliészterből készülnek. Így jóval kisebb terhelést jelentenek a környezetünknek, mint hagyományos társaik. Az idei év újdonsága, hogy a boardshort alapanyaga nem csak környezetbarát, de nagyon rugalmas is. Azért, hogy a vízi sportok űzése közben a lehető legkényelmesebb viselet legyen.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Hawaii III női boardshort “Fashion”  szabású. A részletekért kattints!

Méret:

XS, S, M, L

Szín:

Fekete, Fehér

Szabás:

Fashion

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security