Hawaii III női boardshort

18590 Ft

Rövid leírás

Rugalmas, színes, könnyen szárad és kiváló mindenféle vízi-sporthoz!  Az új Hawaii III boardshort az előzőekhez hasonlóan nagyon kényelmes viselet akár az utcára akár vízi-sportoláshoz. Mostantól viszont a megkötőn elhelyezett kis gumi csíkok miatt biztosan nem fog kikötődni akárhogy is viseljük!

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • XS
  • M
  • L
Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

50%

Poliészter

50%

Tulajdonságok

  • “4 ways” stretch technológia
  • Kioldásbiztos megkötő
  • Két nem zárt zseb
  • Vidám színek
  • Nagyméretű Picture felírat

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Hawaii III női boardshort
Hawaii III női boardshort

Részletes leírás

Az új Hawaii III női boardshort hozza az eddig megszokott kényelmet, rugalmasságot és stílust! Akár utcára, akár sportoláshoz viseljük nem foghatunk mellé! A nyárias, élénk színei mellett pedig nem lehet csak úgy elmenni. Mostantól pedig az is biztos, hogy nem fog lecsúszni a derekunkról, hiszen a megkötője gumicsíkozást kapott, ami így még vizes körülmények között is jól megtapad, és a helyén marad.
Mint minden Picture termék ez  is újrahasznosított, természetbarát anyagból készült.

Légy stílusos és tegyél minden nap a környezetért, amikor a Picture ruháit hordod!

A természet és az aktív sportok szeretete nemtől, kortól független! A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereit követően 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel.

A siker nem maradt el. De a fiúk nem hagyták annyiban. Szeretett feleségeik, barátnőik számára is elkészítették “zöld” felszerelésüket.

Az idei Picture Organic női boardshortok is 50%-ban újrahasznosított poliészterből készülnek. Így jóval kisebb terhelést jelentenek a környezetünknek, mint hagyományos társaik. Az idei év újdonsága, hogy a boardshort alapanyaga nem csak környezetbarát, de nagyon rugalmas is. Azért, hogy a vízi sportok űzése közben a lehető legkényelmesebb viselet legyen.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Hawaii III női boardshort “Fashion”  szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Szabás:

Fashion

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

  • Amour ruha Amour ruha Gyors nézet