Crush női atléta

12390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Crush atléta kényelmes szabásával és üde színeivel igazi nyárias hangulatot idéz. Az organikus és újrahasznosított alapanyagoknak hála, pedig még környezetbarát is!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
GOTS által tanúsított organikus pamut
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Crush női atléta
Crush női atléta

Részletes leírás

A Crush női atléta egy sportos, kényelmes felső a nyári napokra. A három egymástól elkülönülő szín jól kiegészíti egymást, és vidám nyárias összhatást kelt. Az atléta 50%-ban organikus pamutból és 50%-ban újrahasznosított poliészterből készült, így nem csak kényelmes viselet, de környezetbarát is.

 Mint minden Picture termék ez is környezetbarát, organikus anyagból készül, víz alapú festék felhasználásával, így nem csak divatos, de felelősségteljes választás is.

Légy stílusos és tegyél minden nap a környezetért, amikor a Picture ruháit hordod!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Crush atléta “Fashion Fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

50% GOTS által tanúsított organikus pamut, 50% polészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Crush női atléta zoom
Crush női atléta

12390 Ft

12390 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security