Jogger ruha

13950 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Jogger ruha egy merész, nyári darab! A bő oldal kivágásnak köszönhetően biztosan jól fog szellőzni, még a legmelegebb napokon is! A színes topp pedig feldobja és igazán csinossá teszi ezt a kis ruhát!

 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
GOTS által tanúsított organikus pamut
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Jogger ruha
Jogger ruha

Részletes leírás

A Jogger ruha az egyik kedvencünk! A könnyed, szellős szabásának köszönhetően biztos, hogy kitűnő választás még a legmelegebb nyári napokon is! Az egyszerű alapszínt a merész oldalkivágás és a trópusi mintás topp dobja fel. Ha egy csinos, de nem mindennapi darabra vágysz, akkor a Jogger ruhát te is imádni fogod! Mindezeken felül pedig, az anyaga 50% pamutból és 50% újrahasznosított poliészterből készült, így ha ezt a ruhát választod, Te is hozzájárulsz  környezetünk megóvásához.

Ha szeretnél egy igazán laza, nem mindennapi ruhát a nyárra, amiben biztos nem lesz meleged, és még közben a környezetért is tettél, akkor a Jogger ruha a te választásod!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Jogger ruha “Fashion Fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

M, L

Felhasznált anyagok:

50% organikus pamut, 50% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 37,5%-a.

Szabás:

Fashion fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Jogger ruha
Jogger ruha

13950 Ft

13950 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security