Detroit boardshort újrahasznosított poliészterből - Picture Organic Clothing
Detroit boardshort – Picture

21690 Ft

21690 Ft

Opciók választása

Detroit boardshort – Picture

21690 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Előfordult már veled, is, hogy csak egy boardshort hiányzott a csobbanáshoz?

Bármikor jöhetnek váratlan fürdési lehetőségek, ezért is annyira népszerűek az olyan boardshortok, amik bár egyszerű rövidnadrágnak néznek ki, anyaguk azonban tökéletesek a vízi sportokhoz. Ilyen hibrid megoldás a Detroit boardshort is , ami a nem csak jól néz ki, gyorsan szárad, hanem még környezetbarát is, mivel 50%-ban újrahasznosított poliészterből készül.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

38%

Poliészter Poliészter

12%

Spandex Spandex

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Detroit boardshort részletes leírás

A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereiből kiindulva 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő, boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel stb. A siker nem maradt el.

A Detroit azonban nem csak egy egyszerű boardshort. Ránézésre egy egyszerű rövidnadrágnak tűnik, ami nem véletlen. A nadrágot úgy tervezték, hogy utcai – hétköznapi használatra is tökéletes. Emelet persze teljes értékű, boardshort, így alap a gyorsan száradó, rugalmas alapanyag. Hihetetlen, hogy mennyivel kényelmesebbek ezek a rugalmas anyagból készült fürdőnadrágok a hagyományos társaiknál. A legnagyobb különbségek vízi sportok közben jönnek ki: sokkal szabadabb mozgást enged a gondosan kifejlesztett alapanyag.

A boardshort anyaga azonban nem gyorsan száradó és rugalmas, de környezetbarát is. Idén már 50% az újrahasznosított poliészter aránya, ami 10%-os növekedés a tavalyi modellekhez képest. Látszik, hogy évről évre, a technológia fejlődésével egyre jobban tudják az újrahasznosított poliésztert beépíteni ezekbe a prémium termékekbe a Picturenél.

A Picture Organic Clothing Detroit boardshort a Hawaii-szerű mintájával a kedvenc fürdőnadrágod lesz, hiszen át sem kell öltözni, már csobbanhatsz is.

A nadrág zsebében felejtett telefonokért felelősséget nem vállalunk 😀

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A hybrid férfi Detroit boardshort “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

Detroit hybrid boardshort recycle
Detroit hybrid boardshort logo 2
Detroit hybrid boardshort logo

További információk

Szín:

Mintás

Méret:

28, 30, 32, 34, 36

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security