Hawaii női boardshort – Picture

18590 Ft


Picture Organic Clothing termékek kínálata


A Hawaii női boardshort  divatos eleme a vízi sportokat kedvelő lányok ruhatárának A Picture Organic Clothingtól. Kellemes tapintású, újrahasznosított poliészter alapanyagának köszönhetően mindig kényelmes viselet, puha tapintat jellemzi. Kiváló színösszeállítása gondoskodik arról, hogy jól is nézzetek ki együtt.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!


Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

A természet és az aktív sportok szeretete nemtől, kortól független! A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereit követően 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valamilyen vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel.

Természetesen a hölgyeknek is terveztek egy csinos, környezetbarát vízparti viseletet.  Az anyaghasználatban fontos kiemelni a közel 50%-os  újrahasznosított poliésztert hiszen többek között ettől különleges a Hawaii női boardshort. A kényelmes szabás garantálja, hogy minden egyes vízparton eltöltött perc egy élmény lesz! A Hawaii női boardshort két színe közül biztosan Te is megtalálod a hozzád legjobban illőt.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Hawaii női boardshort “Fashion” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Rózsaszín

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,81 kg. Ez 0,28 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 74%-a.

Szabás:

Fashion

Gyártó

Érdekelhetnek még…