Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Hawaii női boardshort – Picture

18590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Hawaii női boardshort  divatos eleme a vízi sportokat kedvelő lányok ruhatárának A Picture Organic Clothingtól. Kellemes tapintású, újrahasznosított poliészter alapanyagának köszönhetően mindig kényelmes viselet, puha tapintat jellemzi. Kiváló színösszeállítása gondoskodik arról, hogy jól is nézzetek ki együtt.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!

Cikkszám: WBS007 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

45%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

55%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A természet és az aktív sportok szeretete nemtől, kortól független! A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereit követően 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valamilyen vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízi síel.

Természetesen a hölgyeknek is terveztek egy csinos, környezetbarát vízparti viseletet.  Az anyaghasználatban fontos kiemelni a közel 50%-os  újrahasznosított poliésztert hiszen többek között ettől különleges a Hawaii női boardshort. A kényelmes szabás garantálja, hogy minden egyes vízparton eltöltött perc egy élmény lesz! A Hawaii női boardshort két színe közül biztosan Te is megtalálod a hozzád legjobban illőt.

A Hawaii női boardshort “Fashion” szabású.

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Rózsaszín

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,81 kg. Ez 0,28 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 74%-a.

Szabás:

Fashion

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security