Drawing póló

10390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Drawing biopamut póló egy igazán letisztult darabja a Picture Organic Dad & Son kollekciójának. Az organikus pamut póló elején lévő minta egy aprólékosan megrajzolt, kis ábrákkal díszített kéz, amint éppen befejez egy rajzot.  Igazán művészi.

Különleges design, laza szabással és környezetbarát anyaghasználattal!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Drawing póló részletes leírás

A Drawing póló a Picture Organi Clothing Dad & Son kollekciójához tartozik. Ez egy különleges vonal a márkán belül. Az egyik alapító, Jeremy, és édesapja együtt tervezik az elemeit. Így ezt a pólót is. Ezekre a darabokra az egyszerűbb, szinte művészi design jellemző. A lényeg a részletekben rejlik!

A Dwawing póló a rajzoló kézzel a Dad & Son kollekción belül is a művészibb vonalat képviseli. Az apa és fia munkájával megszületett minta kifejezetten jól áll ennek a pólónak és persze neked is. A GOTS által tanúsított puha tapintású organikus pamut alapanyag, és a szépen kidolgozott design nagyon jól működnek együtt. A végeredmény:  ez a király póló.

Hogy miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

Neked is bejön ez a stílus? Rendeld meg még ma!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A biopamut férfi Drawing póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…