Eclipse körsál – Barts

7990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...


Az Eclipse téli körsál a Barts fenntartható kollekciójának egy kifordítható, két színű darabja. A puha unisex nyakmelegítő tökéletes kiegészítője bármilyen téli összeállításnak, még a leghidegebb napon is.

A kifordítható kialakításnak köszönhetően olyan, mintha két különböző körsálat kapnál egyben, így ez a nyakmelegítő nem csak környezetbarát, de nagyon jól használható is!


 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter
0%
Akril
0%
Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított fonál

Kifordítható: 2 körsál egyben

Részletes leírás

A Eclipse körsál egy divatos és felelősségteljes választás téli napokra. Az unisex nyakmelegítő kifordítható kialakítású, és részben újrahasznosított anyagból készült.

Meleg kialakítás

Az egyik legfontosabb egy téli körsálnál, hogy ;jó meleg és kényelmes legyen, amelyet a leghidegebb időben is örömmel viselünk. Az Eclipse nyakmelegítő nem különösen vastag, de mégis elég meleg, ahhoz, hogy a hidegebb napokon is melegen tartsa a torkodat.

Kifordítgató kialakítás

Az Eclipse körsál kifordítható kialakításának köszönhetően olyan, mintha két különböző nyakmelegítőt vennél. Egy körsál, ami mindig úgy fordíthatsz, hogy tökéletesen passzoljon a szettedhez.

Barts 'Reduce' program

A Eclipse nyakmelegítő a Barts 'Reduce' programjának kereteiben készült, melynek célja, hogy csökkentse a gyártás során a környezetükre gyakorolt hatásokat

A kész színkombináció közül bármelyik jól megy egy laza téli öltözékhez, egy hozzá illő sapkával kombinálva. 

Méretezés

Az Eclipse körsál csak egy méretben készül rugalmas anyagból, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi nyakmelegítőt.

További információk

Szín:

Fekete, Zöld

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Barts Eclipse Col zöld modell
Eclipse körsál – Barts

7990 Ft

7990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security