Barts Eclipse téli sapka zöld modell szemből
Eclipse téli sapka – Barts

6490 Ft7990 Ft

6490 Ft7990 Ft

Opciók választása

Eclipse téli sapka – Barts

6490 Ft7990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...

Az Eclipse téli sapka a Barts fenntartható kollekciójának egy kifordítható, két színű darabja. A puha unisex sapka tökéletes kiegészítője bármilyen laza összeállításnak, még a leghidegebb napon is.

A kifordítható kialakításnak köszönhetően olyan, mintha két különböző sapkát kapnál egyben, így ez a sapka nem csak környezetbarát, de nagyon jól használható is! Választhatod hagyományosabb, vagy különleges neon színben is.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

35%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

22%

Poliészter Poliészter

38%

Akril Akril

5%

Elasztán Elsztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Eclipse téli sapka részletes leírás

A Eclipse téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás téli napokra. Az unisex sapi kifordítható kialakítású, és részben újrahasznosított fonalból készült.

Meleg kialakítás

Az egyik legfontosabb egy téli sapkánál, hogy jó meleg és kényelmes legyen, amelyet a leghidegebb időben is örömmel viselünk. Az Eclipse sapka nem különösen vastag, de mégis elég meleg, ahhoz, hogy a hidegebb napokon se fázzon viselője.

Kifordítgató kialakítás

Az Eclipse sapka kifordítható kialakításának köszönhetően olyan, mintha két különböző sapkát vennél. Egy sapka, ami mindig úgy fordíthatsz, hogy tökéletesen passzoljon a szettedhez.

windmill-green-clean-power-energy

Barts 'Reduce' program

A Eclipse téli sapka a Barts 'Reduce' programjának kereteiben készült, melynek célja, hogy csökkentse a gyártás során a környezetükre gyakorolt hatásokat.

A visszafogottabb vagy merészebb színkombinációk közül a te téli stílusodnak megfelelőt választhatod. Jól fog menni a meleg szettedhez egy hozzá illő körsállal kombinálva. 

Méretezés

Az Eclipse téli sapka csak egy méretben készül rugalmas anyagból, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Fekete, Narancssárga, Sárga, Zöld

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security