Eclipse téli sapka – Barts

6490 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...


 

Az Eclipse téli sapka a Barts fenntartható kollekciójának egy kifordítható, két színű darabja. A puha unisex sapka tökéletes kiegészítője bármilyen laza összeállításnak, még a leghidegebb napon is.

A kifordítható kialakításnak köszönhetően olyan, mintha két különböző sapkát kapnál egyben, így ez a sapka nem csak környezetbarát, de nagyon jól használható is!


 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter
0%
Akril
0%
Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított fonál

Kifordítható: 2 sapka egyben

Részletes leírás

A Eclipse téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás téli napokra. Az unisex sapi kifordítható kialakítású, és részben újrahasznosított fonalból készült.

Meleg kialakítás

Az egyik legfontosabb egy téli sapkánál, hogy ;jó meleg és kényelmes legyen, amelyet a leghidegebb időben is örömmel viselünk. Az Eclipse sapka nem különösen vastag, de mégis elég meleg, ahhoz, hogy a hidegebb napokon se fázzon viselője.

Kifordítgató kialakítás

Az Eclipse sapka kifordítható kialakításának köszönhetően olyan, mintha két különböző sapkát vennél. Egy sapka, ami mindig úgy fordíthatsz, hogy tökéletesen passzoljon a szettedhez.

Barts 'Reduce' program

A Eclipse téli sapka a Barts 'Reduce' programjának kereteiben készült, melynek célja, hogy csökkentse a gyártás során a környezetükre gyakorolt hatásokat

A kész színkombináció közül bármelyik jól megy egy laza téli öltözékhez, egy hozzá illő körsállal kombinálva. 

Méretezés

Az Eclipse téli sapka csak egy méretben készül rugalmas anyagból, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Fekete, Zöld

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Barts Eclipse sapka zöld modell szemből
Eclipse téli sapka – Barts

6490 Ft

6490 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security