Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Epic férfi sínadrág – O’Neill

64990 Ft65990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei

Az Epic férfi Sínadrág az O’Neill környezetbarát Blue kollekciójának kiváló darabja. A rikító színű technikai nadrág 50%-ban újrahasznosított poliészter (Repreve) alapanyagból készült. És nem csak kényelmes és rugalmas, de a csúcskategóriás 20K / 20K-s paramétereinek köszönhetően biztosítja, hogy a csúszás mindig élmény legyen.

Ráadásul RECCO passzív jeladó rendszerrel is fel lett szerelve viselője biztonsága érdekében.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült sínadrágot, és nézd meg a tökéletes párját, az O’Neill O’Riginals anorákot!

Cikkszám: 9P3006 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

50%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Epic férfi sínadrág részletes leírása

Az Epic férfi sínadrág az O’neill Blue környezetbarát kollekció csúcskategóriás darabja. A Technikai nadrág kiváló paramétereivel garantálja, hogy egész nap szárazon tartson. Legyen szó mély szűzhóról, vagy szépen ratrakolt pályáról, az Epic sínadrág (nevéhez híven) mindenhol tökéletes társad lesz. Legfontosabb ismérvei

Artboard-12

O'Neill hyperdry

20K-s vízállóság, és 20K-s lélegzőképesség az O'Neill hyperdry technológiával öltözve. Mindez együtt biztosíték arra, hogy minden percét élvezd annak az időnek, amit a hegyen töltesz

Created with Fabric.js 2.7.0

4 Way stretch

A különlegesen kellemes tapintatú alapanyag az egyedi szövési technikának köszönhetően 4 irányban rugalmas. Kényelmes használhatóságot, és a mozgás teljes szabadságát biztosítva használójának.

RECCO jelző rendszer

Soha ne legyen rá szükségünk! De ha baj történik, a beépített Recco keresési rendszernek köszönhetően jelentősen növelhető az esély arra, hogy időben megtalálnak.

O'Neill Firewall

A 60-as években a kutatások azt mutatták, hogy a test bizonyos részei több szigetelést igényelnek. Ezen az elven készült Firewall használatával a kabát súlya csökkenthető úgy, hogy hideg napokon is melegen tart.

Az Epic férfi snowboard nadrág neon sárga színnek köszönhetően sok színű kabáttal jól mutat, de a szintén O’Neill Blue kollekciós O’Riginal férfi síkabát a tökéletes társa. Az anyaghasználata egyenesen a profizmus csúcsait súrolja. Gyakorlott síelőnek vagy snowboardosnak remek választás lesz hosszú időre.

A Epic férfi technikai nadrág Regular fit” szabású. 

További technikai részletek

Az Epic férfi sínadrág membránja 20k/20k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a sínadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 20000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. A sínadrág varrásai ragasztással lettek megerősítve, és a teljes vízhatlansághoz a környezetbarát vízlepergető bevonat is hozzájárul.
Ezeknek köszönhetően intenzív terhelés, vagy havazás  mellett is száraz maradsz benne egész nap.

A nadrágon helyet kaptak cipzárral nyitható szellőző nyílások, amik segítenek rajtad ha túlságosan meleg lenne egy tavaszi csúszásnál.
A nadrág egy puha, meleg bélést kapott, ami még komfortosabbá teszi a viselését.

Extrém helyzetek különleges felszerelést igényelnek. Győzd le az elemeket, és élvezd a kihívást minden körülmény között! Az Epic férfi sínadrágban ezt gond nélkül megteheted. Jöjjenek az Epic kalandok!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

20K

Légzőképesség

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Sárga, Zöld

Alapanyag

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security