Epic férfi sínadrág – O’Neill

64990 Ft


O'Neill környezettudatos termékei


Az Epic Sínadrág az O’Neill környezetbarát Blue kollekciójának kiváló darabja. A rikító színű technikai nadrág 50%-ban újrahasznosított poliészter (Repreve) alapanyagból készült. És nem csak kényelmes és rugalmas, de a csúcskategóriás 20K / 20K-s paramétereinek köszönhetően biztosítja, hogy a csúszás mindig élmény legyen.

Ráadásul RECCO passzív jeladó rendszerrel is fel lett szerelve viselője biztonsága érdekében.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült sínadrágot, és nézd meg a tökéletes párját, az O’Neill O’Riginals anorákot!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított poliészter

PFC mentes impregnálás

Etikus

Epic férfi sínadrág – O’Neill
Epic férfi sínadrág – O’Neill

Részletes leírás

Az Epic férfi sínadrág az O’neill Blue környezetbarát kollekció csúcskategóriás darabja. A Technikai nadrág kiváló paramétereivel garantálja, hogy egész nap szárazon tartson. Legyen szó mély szűzhóról, vagy szépen ratrakolt pályáról, az Epic sínadrág (nevéhez híven) mindenhol tökéletes társad lesz. Legfontosabb ismérvei

O'Neill hyperdry

20K-s vízállóság, és 20K-s lélegzőképesség az O'Neill hyperdry technológiával öltözve. Mindez együtt biztosíték arra, hogy minden percét élvezd annak az időnek, amit a hegyen töltesz

4 Way stretch

A különlegesen kellemes tapintatú alapanyag az egyedi szövési technikának köszönhetően 4 irányban rugalmas. Kényelmes használhatóságot, és a mozgás teljes szabadságát biztosítva használójának.

RECCO jelző rendszer

Soha ne legyen rá szükségünk! De ha baj történik, a beépített Recco keresési rendszernek köszönhetően jelentősen növelhető az esély arra, hogy időben megtalálnak.

O'Neill Firewall

A 60-as években a kutatások azt mutatták, hogy a test bizonyos részei több szigetelést igényelnek. Ezen az elven készült Firewall használatával a kabát súlya csökkenthető, úgy hogy hideg napokon is melegen tart.

Az Epic férfi snowboard nadrág neon sárga színnek köszönhetően sok színű kabáttal jól mutat, de a szintén O’Neill Blue kollekciós O’Riginal férfi síkabát a tökéletes társa. Az anyaghasználata egyenesen a profizmus csúcsait súrolja. Gyakorlott síelőnek vagy snowboardosnak remek választás lesz hosszú időre.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
Az O’Neill által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Epic férfi technikai nadrág Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

Az Epic férfi sínadrág membránja 20k/20k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a sínadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 20000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. A sínadrág varrásai ragasztással lettek megerősítve, és a teljes vízhatlansághoz a környezetbarát vízlepergető bevonat is hozzájárul.
Ezeknek köszönhetően intenzív terhelés, vagy havazás  mellett is száraz maradsz benne egész nap.

A nadrágon helyet kaptak cipzárral nyitható szellőző nyílások, amik segítenek rajtad ha túlságosan meleg lenne egy tavaszi csúszásnál.
A nadrág egy puha, meleg bélést kapott, ami még komfortosabbá teszi a viselését.

Extrém helyzetek különleges felszerelést igényelnek. Győzd le az elemeket, és élvezd a kihívást minden körülmény között! Az Epic férfi sínadrágban ezt gond nélkül megteheted. Jöjjenek az Epic kalandok!

Technikai paraméterek

Hőindex 7/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Sárga

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Alapanyag

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…