Fesztivál kalap – Tentree

16990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


Fesztivál kalap a Tentreetől, de nem csak fesztiválokra! Régóta keresel egy különleges kalapot, amivel kicsit fel tudnád dobni a ruhatáradat, vagy eddig is előszeretettel hordtál kalapokat? Az újrahasznosított gyapjúból készült Tentree fesztivál kalap mindenképpen jó választás.

Az etikus gyártás mellett pedig 10 facsemete elültetését is támogatod ezzel a szuper kalappal! Választhatod fekete vagy világosszürke színben, hogy a legjobban passzoljon a stílusodhoz és ruhatáradhoz.

A további részleteiért görgess lejjebb!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított gyapjú

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Olvasd be a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

0
FÁT

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Etikus

Etikus

Tencell - szövet, fából

10 fát ültetsz!

Leaves - EcoWear.hu

Újrahasznosított gyapjú

Tentree Fesztivál kalap leírása:

Bár a termék neve fesztivál kalap, ez koránt sem arra utal, hogy csak fesztiválokra érdemes viselni, sőt. Inkább csak a kalap stílusára egy jó jelző, hiszen sokan a fesztiválokra szoktak egy divatos kalapot felvenni, ami megkoronázza a szettet.

Ezt a kalapot bátran ajánljuk a hétköznapokra, vagy akár rövidebb kirándulásokra is. Letisztult stílusával nagyon jó képek készülhetnek benne az erdőben is. Újrahasznosított gyapjú alapanyagának köszönhetően puha és kényelmes, miközben fenntartható és etikus. Tökéletes választás, ha szeretnél egy kicsit kilógni a tömegből.

Letisztult design

A fesztivál kalap megjelenése nincs túlgondolva vagy túldíszítve. Így tökéletes ahogy van. A fekete vagy világosszürke alapszínből csak a parafa perem lóg ki, ami egy apró Tentree márkajelzést kapott.

Újrahasznosított gyapjú

A fesztivál kalap alapanyaga 100%-ban újrahasznosított gyapjú, hogy az előállítása minél kisebb terhet rójon a környezetre. A fenntartható alapanyagon kívül a kalap etikus körülmények között készült.

10 fa

A Tentree márka alapvető vállalásának megfelelően a Fesztivál kalap után is 10 facsemetét ültetnek. Csatlakozz Te is ezzel a csinos kalappal sapkával a Tentree missziójához, és segíts nekik 10 darabbal közelebb kerülni a célul kitűzött 1 milliárd elültetett facsemetéhez. 50 millión már túl vannak!

Ha egy egyszerű, letisztult, de mégis kiemelkedő minőségű kalapot keresel, akkor a Tentree fesztivál kalappal nem tudsz mellényúlni.

További izgalmas termékek:

További információk

Szín:

Fekete, Szürke

Alapanyag

Gyártó

Méret:

S/M, M/L

Érdekelhetnek még…

TenTree Fesztivál kalap fekete lifestyle 2
Fesztivál kalap – Tentree

16990 Ft

16990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security