Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Fesztivál kalap – Tentree

16990 Ft
Fesztivál kalap a Tentreetől, de nem csak fesztiválokra! Régóta keresel egy különleges kalapot, amivel kicsit fel tudnád dobni a ruhatáradat, vagy eddig is előszeretettel hordtál kalapokat? Az újrahasznosított gyapjúból készült Tentree fesztivál kalap mindenképpen jó választás.

Az etikus gyártás mellett pedig 10 facsemete elültetését is támogatod ezzel a szuper kalappal! Választhatod fekete vagy világosszürke színben, hogy a legjobban passzoljon a stílusodhoz és ruhatáradhoz.

A további részleteiért görgess lejjebb!

Cikkszám: TAU1403 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

Gyapjú Újrahasznosított gyapjú

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Olvasd be a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

SHEEP - EcoWear.hu

Újrahasznosított gyapjú

Tentree Fesztivál kalap leírása:

Bár a termék neve fesztivál kalap, ez koránt sem arra utal, hogy csak fesztiválokra érdemes viselni, sőt. Inkább csak a kalap stílusára egy jó jelző, hiszen sokan a fesztiválokra szoktak egy divatos kalapot felvenni, ami megkoronázza a szettet.

Ezt a kalapot bátran ajánljuk a hétköznapokra, vagy akár rövidebb kirándulásokra is. Letisztult stílusával nagyon jó képek készülhetnek benne az erdőben is. Újrahasznosított gyapjú alapanyagának köszönhetően puha és kényelmes, miközben fenntartható és etikus. Tökéletes választás, ha szeretnél egy kicsit kilógni a tömegből.

Tanúsítvány

Letisztult design

A fesztivál kalap megjelenése nincs túlgondolva vagy túldíszítve. Így tökéletes ahogy van. A fekete vagy világosszürke alapszínből csak a parafa perem lóg ki, ami egy apró Tentree márkajelzést kapott.

Leaves

Újrahasznosított gyapjú

A fesztivál kalap alapanyaga 100%-ban újrahasznosított gyapjú, hogy az előállítása minél kisebb terhet rójon a környezetre. A fenntartható alapanyagon kívül a kalap etikus körülmények között készült.

Környezetbarát

10 Elültetett facsemete

A felső alapanyaga puha, organikus pamut. Ami amellett, hogy nagyon kényelmes viselet, biztosan nem tartalmaz a termesztés, vagy gyártás során belekerülő veszélyes anyagot. Ezt a bőröd és a környezetünk is meghálálja neked.

Ha egy egyszerű, letisztult, de mégis kiemelkedő minőségű kalapot keresel, akkor a Tentree fesztivál kalappal nem tudsz mellényúlni.

Méret:

S/M, M/L

Szín:

Fekete, Szürke

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security