Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Java férfi póló – Picture

12490 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Java férfi póló fehér színével és különleges mintájával válhat a kedvenc pólóddá. A már megszokott fenyőfás logóval ellátott sapka óvja havas lejtőinket. Büszkén viselheted, hiszen a póló 100%-ban organikus pamutból készült, aminek megfestéséhez a lehető legkörnyezetbarátabb, víz alapú tintát használtak.

Cikkszám: MTS367 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Java férfi póló részletes leírás

Egy póló esetén, mint például ez a Java férfi póló a Picture tervezőinek sokkal kevesebb lehetősége van arra, hogy valami nagyon egyedit alkosson, mint például egy síkabátnál. Ennek ellenére egy megfelelően választott alapszín, és az arra kerülő, jól átgondolt minta kiemelhet akár egy pólót is a tömegtermékek közül.

Szerintem ezzel a pólóval is ez a helyzet, mint a Picture Organic Clothing esetén oly gyakran. A különleges minta mögött különleges gondolatok húzódhatnak meg! Esetünkben egy Picture logós sapka védi hólepte hegyeinket! És valóban a természet védelme orr kezdődik, amikor már vásárlás közben is olyan terméket választasz, ami segít kissebbé tenni Ökológiai lábnyomodat!

Már csak azért is jó vétel, mert 100%.ban biopamutból készül. Ennek köszönhetően egészséges viselet, amit földünk is meghálál !

A Java póló “Medium fit” szabású.

Szín:

Fehér

Méret:

L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security