Tree Embroidery Kurt téli sapka - 100% biopamut - TenTree - előröl
Kurt biopamut téli sapka – Tentree

8890 Ft

8890 Ft

Elfogyott

Kurt biopamut téli sapka – Tentree

8890 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Puha unisex téli sapka a TenTree környezetbarát kínálatából. Ez a fa hímzéses Kurt sapka, ami 100 % biopamutból készült és természetesen ezzel is 10 fát ültetsz.

Fekete színével jól kombinálható minden féle téli kabáthoz.

Elfogyott

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Biopamut

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

0
FÁT
 
 
 

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Tulajdonságok

Kurt biopamut téli sapka részletes leírása

A hideg hónapok elengedhetetlen kiegészítője egy jó meleg sapka. A Tentree Kurt biopamut téli sajkája pont ilyen, amit unisex kialakítása miatt ne csodálkozz, ha a párod is néha “kölcsön fog venni”. Tényleg nagyon jól áll srácoknak és lányoknak is.

A fekete felhajtós designt egy hímzett fenyőfa koronáz meg a sapi elején utalva ezzel a márka természetközeliségére és a 10 elültetett facsemetére, amit a sapka vásárlója támogat. Alapanyaga 100%-ban biopamut, így nem csak környezetbarát, de kifejezetten puha és meleg is. A gyártás is etikus körülmények között történik, úgyhogy miden szempontból egy fentartható termék lett a Kurt biopamut téli sapi.

Ha a fekete nem a te színed, de a sapka egyébként tetszik, akkor ajánljuk figyelmedbe a Kurt sapkának egy alapanyagában más változatát, ami gyapjú és újrahasznosított poliészter kombinációjából készült, barna és szürke színben.

Válassz jó minőségű, fenntartható terméket és dobd fel vele a téli szettedet.

További információk

Szín:

Fekete

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security