Madison síkesztyű - narancs színű kesztyű férfiaknak
Madison síkesztyű

21790 Ft

21790 Ft

Opciók választása

Madison síkesztyű

21790 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Madison síkesztyű különleges designt és élénk színekkel teszi teljessé a síelés/snowboardozás élményét. A Picture Organic Clothing az alapanyagok és a kivitelezés tekintetében nem ismer kompromisszumot.  A kesztyűk környezetbarát szemlélettel és csúcsminőséggel örvendeztetik meg használójukat.

Strapabíró, könnyű és meleg. Védd vele a kezed és védd a környezetünket, hogy gyermekeidet (unokáidat) is megtaníthasd síelni, itt Európában!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

64%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

36%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Gondoltad volna, hogy a barátaid a síkesztyűdnek köszönhetően fognak kiszúrni a pálya aljáról vagy a felvonóból? A Madison síkesztyűvel könnyen megeshet. A kesztyű azonban nem csak az élénk színei miatt különleges. Már a kialakítása sem az a szokványos, bumfordi. Ránézésre latszik, hogy könnyen foghatunk vele kisebb dolgokat is, és nem kell minden cipzár felhúzáshoz levenni.

Különlegesség még, hogy mind a kesztyűk külső oldalán egy-egy kis zseb kapott helyet, amibe hasznos apróságokat rejthetsz. A síkesztyű rögzíthető a csuklóhoz, így nem kell attól tartanod, hogy kiesik a felvonóból, és kesztyű nélkül maradsz. Sok szerethető részletet említettünk már, de a legjobb még hatra van. A kesztyű tenyér részét domborzati térképeket idéző szintvonalak díszítik, amik középpontjában a több, mint 10 kilométer magas PICTURE csúcs magaslik 😀 . Ez a Picture-től megszokott ötletesség és a környezetbarát anyaghasználat azok, amik kiemeli a Madison síkesztyűt a szürke átlagból.

Vállad be az élénk színek egyiket, és idén telén nem fog fázni a kezed.

Madison síkesztyű méretezése

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Madison síkesztyű méretezéséért kattints ide!

További információk

Szín:

Kék, Narancssárga, Zöld

Méret:

9 (M), 10 (L), 11 (XL)

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,49 kg. Ez 0,3 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 62%-a.

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security