Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Mind női póló

11590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Minden nap egy kaland. És ebben a kalandban szeretne társad lenni a Mind női ujjatlan póló, amint a rajta lévő felirattal büszkén hirdeti is.  Laza nyárias megjelenésű felső,  a forró nyári napokra.

Cikkszám: WTS127 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Mind női póló részletes leírás

Élheted az életed élő robotként is, de ettől van jobb is! Minden nap egy kaland! Ebben a kalandban lesz társad a Mind póló.  Az ujjatlan felsőnek az eleje és a hátulja eltérő színű. Elől büszkén hirdeti a logóján is, hogy “Every day is an adventure”. De ahogy már megszokhattuk, ezen a trikón is van egy meglepetés! A jobb oldalán egy “fűzött díszítés” található. A fűzés alatt a póló anyaga össze van varrva. Ezzel a fűzéssel szűk határok között akár a póló bőségét is lehet szabályozni, de elsődleges célja, hogy különlegessé tegye a felsőt.

Életterünk védelmére hívja fel figyelmünket a Picture. Az alapanyag választása, a gyártási technológiák használata és a megfelelő szállítás kiválasztása során mindig fő szempont a magas minőség mellett a zöld szemlélet. A Mind női póló is egy organikus pamutból készülő felső. Ez azt jelenti, hogy GOTS által tanúsított biopamutból készül. A színeit víz alapú festékkel kapja, ami nem csak a környezetnek, hanem nekünk is jó. Ez a fajta tinta és pamut egészségesebb a bőr számára, jobb érzés viselni, hiszen semmilyen káros anyag nem szivárog be a ruhából bőrünkön keresztül.

Éld kalandként az életed! Minden napja megismételhetetlen.

A Mind női póló “Fashion fit” szabású.

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Fehér, Korall

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security