Mind női póló

11590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Minden nap egy kaland. És ebben a kalandban szeretne társad lenni a Mind női ujjatlan póló, amint a rajta lévő felirattal büszkén hirdeti is.  Laza nyárias megjelenésű felső,  a forró nyári napokra.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Mind női póló
Mind női póló

Részletes leírás

Élheted az életed élő robotként is, de ettől van jobb is! Minden nap egy kaland! Ebben a kalandban lesz társad a Mind póló.  Az ujjatlan felsőnek az eleje és a hátulja eltérő színű. Elől büszkén hirdeti a logóján is, hogy “Every day is an adventure”. De ahogy már megszokhattuk, ezen a trikón is van egy meglepetés! A jobb oldalán egy “fűzött díszítés” található. A fűzés alatt a póló anyaga össze van varrva. Ezzel a fűzéssel szűk határok között akár a póló bőségét is lehet szabályozni, de elsődleges célja, hogy különlegessé tegye a felsőt.

Életterünk védelmére hívja fel figyelmünket a Picture. Az alapanyag választása, a gyártási technológiák használata és a megfelelő szállítás kiválasztása során mindig fő szempont a magas minőség mellett a zöld szemlélet. A Mind női póló is egy organikus pamutból készülő felső. Ez azt jelenti, hogy GOTS által tanúsított biopamutból készül. A színeit víz alapú festékkel kapja, ami nem csak a környezetnek, hanem nekünk is jó. Ez a fajta tinta és pamut egészségesebb a bőr számára, jobb érzés viselni, hiszen semmilyen káros anyag nem szivárog be a ruhából bőrünkön keresztül.

Éld kalandként az életed! Minden napja megismételhetetlen.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Mind női póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér, Korall

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…