Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Naikoon férfi sínadrág – Picture

71295 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Szinte mindenhez illő fekete színű prémium minőségű technikai nadrág, környezetbarát megoldásokkal. A kimagasló paraméterekkel rendelkező Naikoon férfi sínadrág remek választás síléchez, és deszkához is. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy 2017/18-as szezonban ez a Picture „csúcsnadrágja”.

További információkért görgess lentebb!

Cikkszám: MPT058 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

41%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

59%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Naikoon férfi sínadrág részletes leírás

A Naikoon férfi sínadrág egyszerű, egyben elegáns formavilággal rendelkezik. Egyszínű fekete színének köszönhetően szinte bármilyen kabáttal jól kombinálható

Az egyszerű forma professzionális tulajdonságokat takar. A PFC mentes vízzáró membrán 20 000 mm magas vízoszlopnak is ellenáll! A nadrág szárán a belső oldalán szilikon bevonat védi az anyagot. A technika természetesen környezetbarát megoldásokkal párosul. Ennek köszönhetően felelősségteljes döntés az újrahasznosított poliészter felhasználásával készülő technikai Naikoon férfi sínadrág.

Szerintünk nagyon fontos, hogy síeléskor vagy snowboardozáskor a nadrág is legalább olyan technikai szintű legyen, mint a kabát. Ez azért van így, mert sokkal nagyobb megterhelésnek kell ellenállnia. Gondolj csak bele, ha ráülsz egy havas felvonóra a hó szép lassan elolvad alattad, de azt senki nem szeretné, hogy a nedvesség átjusson a nadrágon…

A leírás végére hagytuk a nekünk legjobban tetsző részletet. Ez pedig az, hogy a nadrág sarokrészét a zsebeden keresztül felhúzhatod, hogy ne legyen sáros a parkolóban, és ne is taposd le.

A Naikoon férfi sínadrág “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

A Naikoon férfi sínadrág R-PET membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a nadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Gondolj csak bele: ez 2 méter magas vízoszlopot jelent! Ezek a számok technikai ruhák között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a sínadrág anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg a 2017-es szezontól minden nadrág esetében PFC mentes. A Picture Organic Clothing  a legelsők között készítette el teljes kollekcióját ezzel az új bevonattal!

A sínadrág varrásait mindenhol ragasztással is megerősítették a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág szárában és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Véd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
5/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

15K

Légzőképesség

Szín:

Fekete

Méret:

M, L, XL

Felhasznált anyagok:

41% újrahasznosított poliészter, 59% poliészter

Szabás:

Regular

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security