Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Panel férfi síkabát – Picture

83190 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Panel férfi síkabát tökéletesen kombinálja a technikai felszereltséget és a kényelmet! Kitűnő 10/10K-s DryPlay membránjának köszönhetően megbízható vízhatlanságot és szellőzést biztosít.

A Picture Organic Clothing Panel síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget kapott.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

Cikkszám: MVT205 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Alapanyagok

60%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

40%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Panel síkabát részletes leírás

A Panel síkabát laza stílusának köszönhetően a sípályán és az utcán is egyaránt megállja a helyét. A kabát alján kapott helyet az a csíkos sáv, amely kicsit különbözővé teszi ezt a kabátot a többi technikai dzsekitől, és egy kicsit utcai jelleget kölcsönöz neki. 

Artboard-12

Vízállóság

A kabát 10/10K-s membránnal és PFC mentes, tartós vízlepergető réteggel rendelkezik, ennek köszönhetően biztosan száraz maradsz minden időben.

Hőindex

A Panel technikai kabát 7/10-es hőindexszel rendelkezik, ami kifejezetten melegnek számít a férfi síkabátok között. Bátran használható a hidegebb napokon, amikor az időjárás nem kifejezetten a legbarátságosabb.

Érdekes trend, hogy a profi síkabátok sokszor kifejezetten vékonyak. A Picture csúcsmodellje például csak 3/10-es hőindexű. Ez azért van, mert így melegebb napokon is használható a profi síkabát, a hideg ellen pedig megfelelő alá-öltözettel és meleg középső réteggel mindig lehet védekezni.

Recycle Sign

Környezetbarát

A Panel síkabát a különleges design és a teli sportokhoz szükséges tulajdonságok mellett további értékekkel is büszkélkedhet. A kabát 60%-ban újrahasznosított poliészterből készült és a vízlepergető réteg sem tartalmaz mérgező vegyületeket, így nem csak téged véd, hanem a környezetet is!

A Panel férfi síkabát “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

A New York síkabát DRYPLAY membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok garantálják, hogy felhőtlen legyen a téli kikapcsolódás. Az erős membrán mellett a kabát anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C0-ás besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy semmilyen PFC vegyületet nem tartalmaz, amik kifejezetten károsak, az egészségre és a környezetre is.

A Picture célja, körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Szín:

Sárga-fekete

Méret:

S, M, L

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Alapanyag

Vízállóság

10K

Légzőképesség

10K

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security