Parfum póló

9690 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Parfum póló fehér, organikus pamut alapanyagát kékes árnyalatú “pöttyök” teszik különlegessé. A felső szabása tökéletesen megfelel az idei divatnak. Elől egy dizájnos logó, alatta egy megkötő. Csak kösd össze lazán, vagy egy kicsit szorosabban, ha szeretnéd megmutatni a tavaszi edzések eredményét!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Az idei nyár nagy trendje a “megkötős” felső megérkezett az Ecowear áruházba is! A Parfum póló szuper eleme lehet ruhatáradnak, a forró nyári napokon. A Picture Organic Clothing hagyományainak megfelelően igyekeztek a fiúk egy egyedi, szemrevaló ruhát tervezni, ami a véleményünk szerint sikerült is.

A fehér organikus pamut atléta nagyon kellemes, puha tapintású. A laza fazon mellett a vékony szövésű pamut is jól szellőzik.  A nagyméretű logó és a köldök alatt elhelyezkedő megkötő nagyon eredeti formát eredményez.

A póló víz alapú festékkel készül, anyaga pedig organikus pamut. Mindkettő egészségesebb viselet, mint a hagyományos társaik.

 
 

Parfum póló méretezése

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Parfum póló “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Picture Organic Clothing megkötős Parfüm póló atléta fazonban
Parfum póló

9690 Ft

9690 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security