Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Parfum póló

9690 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Parfum póló fehér, organikus pamut alapanyagát kékes árnyalatú „pöttyök” teszik különlegessé. A felső szabása tökéletesen megfelel az idei divatnak. Elől egy dizájnos logó, alatta egy megkötő. Csak kösd össze lazán, vagy egy kicsit szorosabban, ha szeretnéd megmutatni a tavaszi edzések eredményét!

Cikkszám: WTS130 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Az idei nyár nagy trendje a “megkötős” felső megérkezett az Ecowear áruházba is! A Parfum póló szuper eleme lehet ruhatáradnak, a forró nyári napokon. A Picture Organic Clothing hagyományainak megfelelően igyekeztek a fiúk egy egyedi, szemrevaló ruhát tervezni, ami a véleményünk szerint sikerült is.

A fehér organikus pamut atléta nagyon kellemes, puha tapintású. A laza fazon mellett a vékony szövésű pamut is jól szellőzik.  A nagy méretű logó és a köldök alatt elhelyezkedő megkötő nagyon eredeti formát eredményez.

A póló víz alapú festékkel készül, anyaga pedig organikus pamut. Mindkettő egészségesebb viselet, mint a hagyományos társaik.

A Parfum póló “Fashion fit” szabású.

Szín:

Fehér

Méret:

XS, S, M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security