Hawaii Charlotte női boardshort

18590 Ft

Rövid leírás

A Hawaii Charlotte női boardshort  egy szemrevaló eleme a vízi sportokat kedvelő lányok ruhatárának. Kellemes tapintású, újrahasznosított poliészter alapanyagának köszönhetően mindig kényelmes viselet. Kiváló színösszeállítása gondoskodik arról, hogy jól is nézzetek ki együtt.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel.

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter

45%

Poliészter

55%

 • Víz alapú festék

Tulajdonságok

 • “4 ways” stretch technológia
 • Irritációmentes belső kialakítás
 • Két nem zárható zseb
 • Kellemes szín
 • Egyedi forma

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Hawaii Charlotte női boardshort
Hawaii Charlotte női boardshort

Részletes leírás

A természet és az aktív sportok szeretete nemtől, kortól független! A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereit követően 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel.

A siker nem maradt el. De a fiúk nem hagyták annyiban. Szeretett feleségeik, barátnőik számára is elkészítették “zöld” felszerelésüket. Így 2016 óta, a síruházatok után a környezetbarát boardshortok is megérkeztek az Ecowear.hu webáruházba. Személy szerint nekem a Hawaii Charlotte női boardshort  tetszik a legjobban a kollekcióban.

A Picture Organic női boardshortok is 45%-ban Green Mark által tanúsított, újrahasznosított poliészterből készülnek. Így jóval kisebb terhelést jelentenek a környezetünknek, mint hagyományos társaik. Az idei év újdonsága, hogy a boardshort alapanyaga nem csak környezetbarát, de nagyon jó tapintású is. Azért, hogy a vízi sportok végzése közben a lehető legkényelmesebb viselet legyen.

A Hawaii Charlotte női boardshort két közepes méretű, de nem zárható zsebbel rendelkezik. Hátul, a derék részen egy nagyméretű “PICTURE” felirattal dobják fel az egyébként sem unalmas nadrágot.

A boardshort sötétkék, apró mintás anyaga jól harmonizáló rózsaszín és fehér résszel, szinte világító neonsárga fűzővel. Kellemes, puha tapintatú, négy irányú stretch technológiával.

Ezt választva biztosan kitűnsz  a tömegből!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Hawaii Charlotte női boardshort “Fashion”  szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,81 kg. Ez 0,28 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 74%-a.

Szabás:

Fashion

Gyártó

Érdekelhetnek még…