Hawaii Charlotte női boardshort – Picture

18590 Ft


Picture Organic Clothing termékek kínálata


A Hawaii Charlotte női boardshort  egy szemrevaló eleme a vízi sportokat kedvelő lányok ruhatárának a Picture Organic Clothingtól. Kellemes tapintású, újrahasznosított poliészter alapanyagának köszönhetően mindig kényelmes viselet. Kiváló színösszeállítása gondoskodik arról, hogy jól is nézzetek ki együtt.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel.


Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Hawaii Charlotte női boardshort – Picture
Hawaii Charlotte női boardshort – Picture

Részletes leírás

A természet és az aktív sportok szeretete nemtől, kortól független! A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereit követően 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel.

A siker nem maradt el. De a fiúk nem hagyták annyiban. Szeretett feleségeik, barátnőik számára is elkészítették “zöld” felszerelésüket. Így 2016 óta, a síruházatok után a környezetbarát boardshortok is megérkeztek az Ecowear.hu webáruházba. Személy szerint nekem a Hawaii Charlotte női boardshort  tetszik a legjobban a kollekcióban.

A Picture Organic női boardshortok is 45%-ban Green Mark által tanúsított, újrahasznosított poliészterből készülnek. Így jóval kisebb terhelést jelentenek a környezetünknek, mint hagyományos társaik. Az idei év újdonsága, hogy a boardshort alapanyaga nem csak környezetbarát, de nagyon jó tapintású is. Azért, hogy a vízi sportok végzése közben a lehető legkényelmesebb viselet legyen.

A Hawaii Charlotte női boardshort két közepes méretű, de nem zárható zsebbel rendelkezik. Hátul, a derék részen egy nagyméretű “PICTURE” felirattal dobják fel az egyébként sem unalmas nadrágot.

A boardshort sötétkék, apró mintás anyaga jól harmonizáló rózsaszín és fehér résszel, szinte világító neonsárga fűzővel. Kellemes, puha tapintatú, négy irányú stretch technológiával.

Ezt választva biztosan kitűnsz  a tömegből!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Hawaii Charlotte női boardshort “Fashion”  szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

45% újrahasznosított poliészter, 55% poliészter

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,81 kg. Ez 0,28 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 74%-a.

Szabás:

Fashion

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Picture Organic Clothung Hawaii charlotte női boardshort
Hawaii Charlotte női boardshort – Picture

18590 Ft

18590 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security