Raglan póló fenyőfákkal – Tentree

15990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


A Raglan pólónkat a természet ihlette. Aprócska fenyőfa mintájával, puha anyagával és klasszikus kerek nyakával téged is minden nap elvarázsol majd.

Az organikus pamut, a TENCEL és az újrahasznosított poliészter házasságából jött létre ez a hihetetlenül puha anyag, ami a rendszeres mosás ellenére sem veszít semmit puhaságából, és a sokadik alakommal is olyan élmény lesz belebújni, mint először.

Sőt, nem csak neked élmény, hanem a Földnek is, mert a megvásárlásával 10 facsemete ültetéséhez járulsz hozzá!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
TENCEL Lyocell
0%
Biopamut

Miért válaszd a TenTree-t?

Nem kell óriás, harcos környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy valami maradandót tegyél a Földünkért! Olyan apróságok, mint a környezetbarát bevásárlótáska használata, vagy a biciklizés a munkahelyre, vagy épp a “10 fát ültető póló” vásárlása már rengeteget változtatnak a bolygó helyzetén. Különösen, ha a sok kis dolgot millióan teszik meg egyszerre…

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 
 
 

Ültess

0
FÁT

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Biopamut

Etikus

10 Fát ültetsz

Tulajdonságok

Raglan póló fenyőfákkal – Tentree
Raglan póló fenyőfákkal – Tentree

Részletes leírás

Vannak olyan napok, amikor egyszerűen nincs kedved semmit felvenni, mégis ki kell mozdulnod, és ha már felveszel valamit szeretnéd, ha csajos lenne?

Ezekre az alkalmakra a legkiválóbb a Raglan póló, amely divatos szabásának, kerek nyakának és puha anyagának köszönhetően mindig kényelmes viselet. Az anyagának a puhaságát a biopamut, az újrahasznosított poliészter és a TENCEL adják. Ezeknek az anyagoknak köszönhetően a Tentree termékek gyártásának szén-dioxid lábnyoma is csökkent, ezenfelül pedig még 10 fát is ültetnek minden eladott ruhadarab után.

A pólóddal együtt fog érkezni egy kis biléta, amelyen a regisztrációs kód beírásával láthatod, hogy mely területekre kerülnek a fáid.

Ne tévesszenek meg a bio és újrahasznosított kifejezések, a pólók még hosszú ideig megtartják a formájukat és kellemes tapintásukat. Tudjuk, mert mi is őket hordjuk. 😉 

Mi is a Tencel?

A Tencel egy fa-pépből készült természetes szövet amiből könnyű, puha és jól szellőző termékek gyárthatók. Nagy előnye, hogy bár fából készül, mégis az egyik legfenntarthatóbb alapanyag. Hogy mégis hogy lehet ez?

Zero Waste

A gyártás során használt víz és vegyi anyagok 99%-a újrahasznosításra kerül, így egy "zárt láncú" folyamatban állítják elő a fa anyagból a szövetet. Ezzel rendkívüli módon lecsökken a folyamat erőforrás igénye. Különösen a vízhasználat minimális a hagyományos szövetek előállításához képest.

Fenntartható fa alapanyag

Bár a Tencel faanyagból készül, minden felhasznált alapanyag FSC által tanúsított, fenntartható és etikus erdőgazdálkodásból származik, így környezetbarát választás.

Biztonságos viselet

A Tencel alapjául szolgáló fa-pép természetes, fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Viselése teljes mértékben biztonságos, életútja végén pedig komposztálható, lebomlik.

Méretezés

Az Raglan fenyőfás női póló “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Rózsaszín

Alapanyag

, ,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…