Riva atléta

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A klasszikus atléta! Ez a fazon sosem megy ki a divatból, bármivel jól áll, és igazi megváltás egy meleg nyári napon. A puha, pamut anyagon a kis indián minták teszik izgalmassá, a víz alapú festék és az organikus pamut pedig egészségessé ezt az atlétát.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Részletes leírás

A Riva atléta a kollekció egyik csajos-sportos darabja. Az atléta szabása kissé eltér a megszokottól. Az alja hosszabb, mint általában az ilyen termékeké. Egyáltalán nem kelt slampos hatást, köszönhetően a lekerekített szélének, sőt, igazán csinossá teszi ezt a felsőt. A minták indián rajzokra emlékeztetnek, és kicsit olyanok, mintha a hajszálvékony vonalakat a készítők kézzel rajzolták volna a finom, organikus pamutra.

A Picture Organich Clothing kifejezetten ügyel rá, hogy a  női termékekben mindig legyen egy olyan apró kis részlet, ami megfog minket, és ezáltal különlegessé teszi az egész ruhát. Itt a mintán és a szabáson kívül még egy érdekesség lapul, mégpedig a póló háta. Ha megnézzük, akkor nem a szokásos atléta hát köszön vissza a ruháról, hanem van benne egy kis csavar. A Vékony háromszögben kezdődő nyaki rész egy egyszerű egyenes pánttá alakul, ami a gerinc vonalán fut végig, szabadon hagyva ezzel a lapockákat. Igazán szexis és kényelmes viselet. Egyúttal a melltartóról sem kell lemondanunk, hiszen a Riva póló  háta annál magasabban kezdőik, így nem érdemes attól tartanunk, hogy ki látszik majd.

Az atlétához a GOTS által jóváhagyott organikus pamutot és vízalapú festéket használtak fel a készítők. Ezek az anyagok a gyártás során kevésbé szennyezik a környezetet. A Picture még arra is figyel, hogy a szállítás során valamint a póló használat utáni életében is a lehető legkevesebb ökológiai kárt okozza, és a legtöbb öröme legyen benne használójának, Neked is!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Riva atléta “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér, Korall

Méret:

XS, S, M, L

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,36 kg. Ez 0,6 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Fashion Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…