Seaside póló

6494 Ft

Rövid leírás

Egy igazán különleges pólóra vágysz? Akkor a Picture Organic Clothing Seaside póló a tintahalas mintájával és biopamut anyagával biztosan a kedvenced lesz.

A Seaside póló a PictureShop “Légy egyedi!” kollekciójának eleme, azaz csak ez az egyetlen darab érkezett belőle Magyarországra! Ilyen pólód csak Neked lesz!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Seaside póló
Seaside póló

Részletes leírás

A Seaside póló tintahalas mintája a tengeri élővilág egy különleges teremtményét helyezi a középpontba. A póló anyaga organikus pamut, amit ha közelebbről megnézünk, akkor enyhén csíkos hatású. Emellett a minta víz alapú festékkel készült, ezért a póló a lehető legkisebb mértékben szennyezi a környezetet.

Hogy miért jó ez neked?

Persze jó érzés az, hogy tettél a környezetért, és a pólón dolgozó munkások életkörülményeiért, de ami legalább annyira fontos, hogy az organikus pamut és a víz alapú festék kombinációja a Te bőrödnek sem káros, hiszen nem tartalmaz szintetikus anyagokat, amik beszivárogtatnának a szervezetedbe!

Tegyél te is a fenntartható fejlődésért, légy egyedi és óvd a saját egészséged is! Ehhez nyújt kitűnő lehetőséget a Seaside póló Picture Organic Clothing-tól!

Ha neked is bejön, csapj le rá, hiszen csak 1 van belőle!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Seaside póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

Légy egyedi kollekció:

Amikor a nyári rendelést válogattuk össze,  láttuk, hogy több termék tetszik, mit amennyire igény lenne, ezért kitaláltuk a “Légy egyedi!”kollekciót. A koncepció a következő:

Néhány termékből, amiből teljes méretsort nem rendeltünk, de mégis tetszett, abból rendeltünk 1 darabot, csak 1 méretben. Mivel Magyarországon jelenleg csak tőlünk tudsz Picture Organic Clothing terméket vásárolni, ezért garantáljuk, hogy ebből a modellből csak ez az egy érkezett Magyarországra! Biztos, hogy nem fogsz itthon még egy ilyennel találkozni, ilyen csak neked lesz. Ha bárki kérdezi, hogy honnan van, mondhatod, hogy a “PictureShop-ból, de neked már nem lesz ilyen!” 😀

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

M

Alapanyag

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Seaside férfi póló biopmautból
Seaside póló

6494 Ft

6494 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security