Akció!

Seaside póló

9990 Ft 6494 Ft

Rövid leírás

Egy igazán különleges pólóra vágysz? Akkor a Picture Organic Clothing Seaside póló a tintahalas mintájával és biopamut anyagával biztosan a kedvenced lesz.

A Seaside póló a PictureShop “Légy egyedi!” kollekciójának eleme, azaz csak ez az egyetlen darab érkezett belőle Magyarországra! Ilyen pólód csak Neked lesz!

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Organikus Pamut GOTS által tanúsított

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Seaside póló
Seaside póló

Részletes leírás

A Seaside póló tintahalas mintája a tengeri élővilág egy különleges teremtményét helyezi a középpontba. A póló anyaga organikus pamut, amit ha közelebbről megnézünk, akkor enyhén csíkos hatású. Emellett a minta víz alapú festékkel készült, ezért a póló a lehető legkisebb mértékben szennyezi a környezetet.

Hogy miért jó ez neked?

Persze jó érzés az, hogy tettél a környezetért, és a pólón dolgozó munkások életkörülményeiért, de ami legalább annyira fontos, hogy az organikus pamut és a víz alapú festék kombinációja a Te bőrödnek sem káros, hiszen nem tartalmaz szintetikus anyagokat, amik beszivárogtatnának a szervezetedbe!

Tegyél te is a fenntartható fejlődésért, légy egyedi és óvd a saját egészséged is! Ehhez nyújt kitűnő lehetőséget a Seaside póló Picture Organic Clothing-tól!

Ha neked is bejön, csapj le rá, hiszen csak 1 van belőle!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Seaside póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

Légy egyedi kollekció:

Amikor a nyári rendelést válogattuk össze,  láttuk, hogy több termék tetszik, mit amennyire igény lenne, ezért kitaláltuk a “Légy egyedi!”kollekciót. A koncepció a következő:

Néhány termékből, amiből teljes méretsort nem rendeltünk, de mégis tetszett, abból rendeltünk 1 darabot, csak 1 méretben. Mivel Magyarországon jelenleg csak tőlünk tudsz Picture Organic Clothing terméket vásárolni, ezért garantáljuk, hogy ebből a modellből csak ez az egy érkezett Magyarországra! Biztos, hogy nem fogsz itthon még egy ilyennel találkozni, ilyen csak neked lesz. Ha bárki kérdezi, hogy honnan van, mondhatod, hogy a “PictureShop-ból, de neked már nem lesz ilyen!” 😀

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

M

Alapanyag

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…