Shad póló

9990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Shad póló a Picture technikai pólói közé tartozik. Fő feladata intenzív sporttolás közben is szárazon tartani a bőrödet.

A különleges design mellett a megszokott magas minőség, és környezetbarát anyaghasználat változatlan. A Shad póló 65 % újrahasznosított Poliészterből készül.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Shad póló
Shad póló

Részletes leírás

A Shad póló egyszerű mintával, komoly technikai tartalommal gazdagítja kínálatunkat. A hihetetlenül puha, jól szellőző pólón kifejezetten jól mutat az egyszerű minta. A póló anyagának harántcsíkolt mintázata már csak a ráadás.

Miért jó neked, ha DryFit pólót választasz?

A pólók 65%-ban újrahasznosított poliészterből és 35% pamutból készülnek. Az anyaghasználat egyetlen célnak van alárendelve: hogy a póló, kényelmes legyen és mindig szárazon tartson. Erre utal a DryFit rövidítés. A Shad póló a legizzasztóbb pillanatokban is “hidegvérű” társad lesz.

Válaszd te is ezt az ötletes és környezetbarát pólót. Tűnj ki a tömegből, és vállalj felelősséget a jövőnkért!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Shad póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

65% újrahasznosított Poliészter
35% pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 4,92 kg. Ez 1,93 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 72%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Shad póló a fitt élethez
Shad póló

9990 Ft

9990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security