Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Sleepin Bear póló

Original price was: 10850 Ft.Current price is: 7595 Ft.


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Sleepin Bear póló a Dad & Son kollekció egy igazán egyedi darabja a Picturetől. A fehér, laza anyagú, organikus pamut pólón nagyon jól mutat a művészi medvés minta, amiről a póló a nevét is kapta. A design egészen ötletes, hiszen a medve körvonala a kontinensekre emlékeztet.

Válassz te is prémium minőségű, 100% biopamut pólót!

Cikkszám: MTS362 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Sleepin Bear részletes leírás

A Sleeping Bear férfi póló a Picture Organi Clothing Dad & Son kollekciójának egy újabb eleme. Ez a vonal a márkán belül azért különleges, mert az egyik alapító, Jeremy, és édesapja együtt tervezik minden darabját, így ez a póló is az ő munkájuk gyümölcse. A kollekció darabjaira az egyszerűbb, és egyszerre szinte művészi design jellemző. A lényeg a részletekben rejlik!

A Sleepin Bear póló tökéletesen illik a Dad & Son kollekcióba aprólékos mintájával, és laza szabásával. Az alapanyag pedig 100% GOTS által tanúsított organikus pamut, nagyon finom, puha tapintattal. Ahogyan azt már a Picture-től megszokhattuk.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak. Szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében. Természetesen a gyerekmunka szóba sem jöhet! Te szívesen viselnéd azt az olcsó ruhát, amit gyerekek varrnak éhbérért?

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

A Sleeping Bear biopamut férfi póló “Medium fit” szabású.

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security