Sleepin Bear póló

10850 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Sleepin Bear póló a Dad & Son kollekció egy igazán egyedi darabja a Picturetől. A fehér, laza anyagú, organikus pamut pólón nagyon jól mutat a művészi medvés minta, amiről a póló a nevét is kapta. A design egészen ötletes, hiszen a medve körvonala a kontinensekre emlékeztet.

Válassz te is prémium minőségű, 100% biopamut pólót!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
GOTS által tanúsított organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Sleepin Bear póló
Sleepin Bear póló

Részletes leírás

A Sleeping Bear férfi póló a Picture Organi Clothing Dad & Son kollekciójának egy újabb eleme. Ez a vonal a márkán belül azért különleges, mert az egyik alapító, Jeremy, és édesapja együtt tervezik minden darabját, így ez a póló is az ő munkájuk gyümölcse. A kollekció darabjaira az egyszerűbb, és egyszerre szinte művészi design jellemző. A lényeg a részletekben rejlik!

A Sleepin Bear póló tökéletesen illik a Dad & Son kollekcióba aprólékos mintájával, és laza szabásával. Az alapanyag pedig 100% GOTS által tanúsított organikus pamut, nagyon finom, puha tapintattal. Ahogyan azt már a Picture-től megszokhattuk.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak. Szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében. Természetesen a gyerekmunka szóba sem jöhet! Te szívesen viselnéd azt az olcsó ruhát, amit gyerekek varrnak éhbérért?

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Sleeping Bear biopamut férfi póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Sleepin bear biopamut férfi póló zoom
Sleepin Bear póló

10850 Ft

10850 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security