Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Tentree gyapjú bojtos sapka

16390 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

TenTree  téli gyapjú bojtos sapka 100% fenntartható gyapjúból készült egy cuki bojttal . A márka hitvallásának megfelelően természetesen ezzel is 10 fát ültetsz.

Fekete vagy vaj fehér színével megkoronázza a szetteded.

Cikkszám: TAU3830 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Alapanyagok

100%

Gyapjú

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Tanúsítvány

Tanúsított alapanyag

A Tentree gyapjú bojtos sapka bemutatása

Ha nem szereted a rettenetesen meleg és vastag sapkákat, de a hűvösebb napokra keresel valami meleg és szuper puha sapit, akkor a Tentree téli gyapjú bojtos sapka tökéletes választás lehet. A vékony kialakítás nagyon puha gyapjúval párosul, így egy kellemesen meleg, vidám bojtos sapka a végeredmény.

A sapka nem csak cuki, de felelősségteljes választás is, hiszen az alapanyagául szolgáló gyapjú RWS (Responsible Wool Standard) tanúsítvánnyal van ellátva, ami garantálja az állatok jólétét, és a legelőterület védelmét.

A prémium gyapjú sapka nem csak alapanyagában fenntartható, de megvásárlásával 10 facsemete elültetését is támogatod. Minden TenTree termék címkéjén egy QR kód található. Ezt a kódot beolvasva megtalálhatod, hogy a te 10 fádat hova ültették el. A cég missziója, hogy 2050-ig elérje az 1 000 000 000 elültetett facsemetét. Ebből több, mint 90 000 000-t már teljesítettek, úgyhogy jó úton haladnak. Segítsük együtt a facsemeték ültetését!

Szín:

Fekete, Tört fehér

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security