Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Tree Cable gyapjú sapka – Tentree

10490 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Bojtos női téli sapka a TenTree környezetbarát kínálatából. Ez a Tree Cable gyapjú sapka, ami 100% fenntartható gyapjúból készült cuki, faágakra emlékeztető mintával. A márka hitvallásának megfelelően természetesen ezzel is 10 fát ültetsz.

Fehér vagy burgundi színével megkoronázza a szetteded.

Cikkszám: TAU3838 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Alapanyagok

100%

Gyapjú

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Tanúsítvány

Tanúsított alapanyag

A Tree Cable gyapjú sapka részletes leírása

Ha nem szereted a rettenetesen meleg és vastag sapkákat, de a hűvösebb napokra keresel valami meleg és szuper puha sapit, akkor a Tree Cable téli sapka tökéletes választás lehet. A vékony kialakítás nagyon puha gyapjúval párosul, így egy kellemesen meleg, vidám bojtos sapka a végeredmény.

A sapka nem csak cuki, de felelősségteljes választás is, hiszen az alapanyagául szolgáló gyapjú RWS (Responsible Wool Standard) tanúsítvánnyal van ellátva, ami garantálja az állatok jólétét, és a legelőterület védelmét.

A prémium gyapjú sapka nem csak alapanyagában fenntartható, de megvásárlásával 10 facsemete elültetését is támogatod. Minden TenTree termék címkéjéhez egy fa-kupon jár, így a kódot beírva vagy a QR kódot beolvasva megtalálhatod, hogy a te 10 fádat hova ültették el. A cég missziója, hogy 2050-ig elérje az 1 000 000 000 elültetett facsemetét. Ebből több, mint 50 000 000 már megvan, úgyhogy jó úton haladnak.

Szín:

Burgundi, Tört fehér

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security