Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Thyme női pulóver – Picture

Original price was: 27985 Ft.Current price is: 19590 Ft.


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A Thyme Női Pulóver különleges megjelenést és kényelmet biztosít minden hűvös napon, függetlenül attól, hogy otthon vagy szabadban tartózkodsz. Teremtsd meg saját stílusodat ezzel a pulóverrel, és élvezd a melegségét és kényelmét a hideg napokon is

Cikkszám: WSW138 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , ,

Alapanyagok

50%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

50%

pamut Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Thyme Női Pulóver: Kényelmes és Stílusos Viselet a Hideg Napokra

A Thyme női pulóver egy kivételes darab a Picture Organic Clothing kínálatából, amely nemcsak meleg és kényelmes, hanem stílusos megjelenést is biztosít. Ez az olajkék pulóver hosszú kivitelű, és rendelkezik egy nagy, húzó zsinórral állítható kapucnival, amely kiválóan véd a hideg és szeles napokon. A Thyme pulóver széles gumírozott derékpasszéval van ellátva, amely csinosítja az alakodat és extra kényelmet nyújt. Ráadásul a derekadat is melegen tartja.

Az anyagok terén a Thyme pulóver kiváló minőségű összetevőkből készült. Az 50% biopamut és 50% pamut kombinációja nemcsak kényelmes, hanem környezetbarát is. A biopamut a természetes gazdálkodásból származik, kevés vegyszert és műtrágyát igényel. Ez hozzájárul a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez.

A pulóveren bőrből készült Picture logó található a bal mellkasfélen, ami egyedi stílust kölcsönöz ennek a ruhadarabnak. A meleg kenguru zseb praktikus és kényelmes, ideális hely a kezeid melegen tartásához vagy apróbb tárgyak tárolásához.

A Thyme női pulóver “Fashion fit” szabású.

Szín:

Kék

Méret:

M

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security