Venice atléta elölről
Venice atléta

6494 Ft

6494 Ft

Opciók választása

Venice atléta

6494 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Egyedi, laza, sportos és bármihez jó. Ezek jellemzik leginkább a Picture Venice altétáját, ami az organikus pamut alapanyagnak köszönhetően nem csak divatos, hanem hihetetlenül puha, és környezetbarát is. A fehér szín miatt szinte bármihez jó választás, és a kis minták is garantáltan belopják magukat a szívedbe.

A Venice póló a PictureShop “Légy egyedi!” kollekciójának eleme, azaz csak ez az egyetlen darab érkezett belőle Magyarországra! Ilyen felsőd csak Neked lesz!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás - Venice atléta

A Picture Organic Clothing idei kollekciójából sem maradhatnak ki a férfi-női póló párok. A Venice atléta erre az egyik legjobb példa, hiszen pontosan a Cocktail póló párja. Ugyanazok a játékos kis sorminták találhatóak meg mindkettőn, és hasonlóan a Venice-hez a Cocktail póló is a tetejétől kezdve halványul el, mintha csak a tenger mosná el a rajzokat a pólónkon. Nem csoda, ha ezt érezzük, mivel a rajzok egytől egyik a tengerpartot idézik, a kötél, a hullámok, a narancs és a pálmafák is.

Természetesen ezen kívül más is van, amiért szeretjük ezt az atlétát, mégpedig az, hogy 100%-ban organikus pamutból készült, és a színezéshez víz alapú festéket használtak fel a készítők.

Hogy ez miért jó neked?

Nos, nem kell megijedni a víz alapú festék nem veszíti el hamarabb a színét, mint bármelyik szintetikus anyaggal készülő, viszont sokkal egészségesebb a bőrödnek és a környezetnek is.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Venice atléta“Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XS

Szabás:

Fashion Fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…