Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Wind férfi síkabát – Picture

58590 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Wind síkabát a Picture többi termékéhez képest egyszerűbb, letisztultabb designnal, de mégis csúcsminőséggel örvendezteti meg viselőjét. A viszonylag vékony kabát tökéletes síeléshez és snowboardhoz is. Az mellkason található fenyőfás Picture logó jelzi, hogy nem csak a stílusod jó, de a környezetért is teszel, hiszen a kabát 40%-ban újrahasznosított poliészterből készül!

Cikkszám: MVT059 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , ,

Alapanyagok

40%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

60%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

A Wind sídzseki minden igényedet kielégíti, ami síelés – snowboardozás csodálatos ideje alatt felmerülhet. 5/10-es hő indexszel rendelkezik, nem túl vastag, így nem fogsz belemelegedni ha mozogsz benne. A 10K/10K DryPlay réteg véd a külső nedvességtől, közben megfelelő szellőzést biztosítva. A kabát újában bérlettartó kapott helyet. Természetesen a Wind síkabát derekánál hófogó van, ami ki is vehető, ha utcán szeretnéd hordani a kabátot, vagy csak egyszerűen nem használnád. A C6 DWR besorolású környezetbarát vízlepergető réteg az újrahasznosított poliészterrel együtt felel a kabát környezetbarát megoldásaiért, és a Te feledhetetlen csúszásaidért.

A Wind síkabát remek belépési lehetőség a természetbarát Picture Organic Clothing termékek világába.

A Wind férfi síkabát “Freestyle fit” szabású.

További technikai részletek

A Wind kabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként.  Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak. A kabát derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
7/10
Termékeink vízállósága

10K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

10K

Légzőképesség

Méret:

S, M, L

Szín:

Fekete, Kék, Szürke

Felhasznált anyagok:

40% újrahasznosított poliészter, 60% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,79 kg. Ez 1,39 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 56%-a.

Szabás:

Freestyle fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security