Zak férfi síkabát – Picture

42553 Ft


Picture Organic Clothing termékek kínálata


A Zak férfi síkabát a lenyűgöző mintájával és kényelmes kialakításával az egyik legkedveltebb termékké vált az előző szezonnal. A kabát mérsékelten bélelt, így tökéletes napsütéses, melegebb napokon is, vagy kevésbé fázósaknak.

A Picture Organic Clothing Zak síkabát etikus körülmények között, újrahasznosított poliészter felhasználásával készült és környezetbarát (PFC mentes) vízlepergető réteget kapott.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű, újrahasznosított poliészterből készült síkabátot.

 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes impregnálás

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

A Zak síkabát azoknak készült, akik szeretik az egyszerű, mégis kiemelkedő termékeket. Ennek a kabátnak az egyik, és legszembetűnőbb különlegessége a mintája, a másik pedig, hogy a kivehető hófogónak köszönhetően csúszás után  még kényelmesebben érezhetjük magunk, amíg  városban sétálunk, szétnézünk a hely sportszerboltokban. 

Vízállóság

A kabát 10/10K-s membránnal és PFC mentes, tartós vízlepergető réteggel rendelkezik, ennek köszönhetően biztosan száraz maradsz minden időben.

Hőindex

A Zak technikai kabát 5/10-es hőindexszel rendelkezik, így inkább a vékony kabátok közé sorolható a férfi síkabátok között. Bátran használható a hidegebb napokon megfelelő aláöltözettel és középső réteggel, illetve a kellemes napos időben sem fog ránk sülni.
Érdekes trend, hogy a profi síkabátok sokszor kifejezetten vékonyak. A Picture csúcsmodellje például csak 3/10-es hőindexű. Ez azért van, mert így melegebb napokon is használható a profi síkabát, a hideg ellen pedig megfelelő alá-öltözettel és meleg középső réteggel mindig lehet védekezni.

Környezetbarát

A Zak síkabát a különleges design és a teli sportokhoz szükséges tulajdonságok mellett további értékekkel is büszkélkedhet. A kabát 64%-ban újrahasznosított poliészterből készült és a vízlepergető réteg sem tartalmaz mérgező vegyületeket, így nem csak téged véd, hanem a környezetet is!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Zak férfi síkabát “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Zak síkabát DRYPLAY membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok garantálják, hogy felhőtlen legyen a téli kikapcsolódás. Az erős membrán mellett a kabát anyagát tartós vízlepergető réteggel kezelték, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C0-ás besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy semmilyen PFC vegyületet nem tartalmaz, amik kifejezetten károsak, az egészségre és a környezetre is.

A Picture célja, körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex 5/10
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

L, XL

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Alapanyag

Vízállóság

10K

Légzőképesség

10K

Érdekelhetnek még…