Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Bamone Treefleece melegítőnadrág – Tentree

20990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Modern idők szabadidőruhája a jövőből.

Válaszd a Bamone TreeFleece melegítőt, ha egy olyan nadrágra vágysz, amibe alig várod majd, hogy újra belebújhass. Bármikor felveheted, akár egy zsúfolt, rohanós home office vár rád, akár csak pihenni fogsz otthon.

Ez a nadrág környezetbarát és jól viselhető. Ez még fokozni is tudjuk azzal, hogy a megvásárlásával 10 facsemete ültetéséhez járulsz hozzá. A részletekért görgess lejjebb.

Cikkszám: TCW3173_2013 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Alapanyagok

55%

organikus pamut Biopamut

26%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

19%

organikus pamut Tencel

A Bamone Treefleece jogging környzetbarát gyártása során megóvtak:

Created with Fabric.js 2.7.0

300,19 liter vizet

Artboard-15

1,01 kg széndioxidot

recycle-bin-garbage-trash

0,02 kg szemetet

Miért válaszd a TenTree-t?

Nem kell óriás, harcos környezetvédőnek lenned ahhoz, hogy valami maradandót tegyél a Földünkért! Olyan apróságok, mint a környezetbarát bevásárlótáska használata, vagy a biciklizés a munkahelyre, vagy épp a „10 fát ültető szabadidőnadrág” vásárlása már rengeteget változtatnak a bolygó helyzetén. Különösen, ha a sok kis dolgot millióan teszik meg egyszerre…

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 
 

Ültess

Fát

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Tulajdonságok

Bamone Treefleece melegítőnadrág részletes leírása:

A TenTree kedvelt Bamone divatos melegítőjét új még környezet barátabb kivitelben is elkészítették. Megvásárlásával olyan joggingot kapsz, ami egyszerre követi a legújabb divatot, környezetbarát és öröm felvenni. Ne érd be kevesebbel! Megérdemelsz egy olyan nadrágot a ruhatáradba, ami a letisztult, egyszerű szabásának köszönhetően, mindig jól mutat, a belső gyapjas rétegnek köszönhetően pedig olyan belebújni, mint ha kis párnák vennék körbe a lábad.

TreeFleece szövet a rendkívül könnyű TENCELL lyocell, a puha biopamut és a természetből összegyűjtött poliészter újra felhasználásával készül. Próbáld fel, el sem hiszed majd, hogy milyen puha és meleg valójában.

A termék címkéjének belső oldalán található QR-kóddal regisztrálhatod majd a 10 fát, amit a vásárlásod után ültetnek majd.

Tencell / Lyocell

19%ban Tencellt használnak fel a gyártás során, amihez környezettudatos erdőművelésből származó fa biztosítja az alapanyagot

Recycle Sign

Újrahasznosított poliészter és Biopamut

A szuper puha melegítő alapanyaga 26% újrahasznosított poliészter és 55% biopamut keveréke.

Created with Fabric.js 2.7.0

Divatos megjelenésű bordó

A sötétbordó alapszínű nadrágon jól mutat a bal oldali zsebet és a megkötő mindkét szárát díszítő TenTree logós parafa díszítés.

Created with Fabric.js 2.7.0

Meleg, jól szellőző szövet

A környezetbarát alapanyagok megfelelő arányú és formájú keveréke biztosítja a női melegítőnadrág és viselője számára a kellő melegség, és a komfortos szellőzés egyensúlyát használat közben.

A Bamone TreeFleece melegítőnadrág egyszerű, de kedvelt formája, a gyártása során felhasznált alapanyagok fantasztikus tulajdonságai ideálissá teszik arra, hogy szinte bármilyen körülmény között jól érezd magad benne. Legyen ez egy kis otthoni lazítás, túrázás gyönyörű tájakon, vagy egy kis városban szaladgálás. Érezd jól magad benne, miközben kiveszed a részed a bolygónkért folytatott küzdelemből.

A Bamone TreeFleece melegítőnadrág “Regular fit” szabású.

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Lila

Alapanyag

, ,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security